Eigenschappen Karin de Groot boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Karin de Groot boeken?

Karin de Groot boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Karin de Groot.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Karin de Groot.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Karin de Groot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Karin de Groot plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Karin de Groot

Presentatiecoach
Vertel! Op je best tijdens presentatie, gesprek of vergadering Altijd gedacht dat je een geboren spreker moet zijn om de toehoorders te kunnen overtuigen? Tijdens een inspirerende bijeenkomst gaat Karin de Groot die mythe uit de wereld helpen. Ze laat voorbeelden zien van geweldige sprekers die de wereld gemist zou hebben als ze hadden geluisterd naar strenge presentatietrainers en gaat je inwijden in een paar van de basisbeginselen van op een natuurlijke manier presenteren. Karin de Groot werkt al 27 jaar als programmamaker, presentator en interviewer bij radio en televisie en is daarnaast presentatietrainer en –coach. Ze schreef een praktisch en tegelijkertijd zeer persoonlijk boek waarmee je kunt werken aan jouw presentatievaardigheden. Vaardigheden die je niet alleen gebruikt als je op een podium een groep mensen toe moet spreken, maar ook als je tijdens een vergadering of gesprek anderen enthousiast wilt maken voor jouw idee. Uiteindelijk gaat het om veel meer dan presenteren: Een cursist verzekerde Karin ooit: ‘Jij denkt dat je presentatietrainingen geeft, maar eigenlijk geef je ze zelfvertrouwen. Mijn medewerkers zetten nu stappen in het leven die ze daarvoor nooit aangedurfd hadden.’ Naast haar werk bij radio en televisie schreef Karin het standaardwerk voor iedereen die op een natuurlijke manier wil leren een verhaal te vertellen: Vertel! Op je best tijdens presentatie, gesprek of vergadering (2015) en twee romans: Geheime Visite (2008) en Schaduwwaarheid (2011). 

Karin de Groot boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Karin de Groot.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Karin de Groot, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Karin de Groot en de eventuele overige kosten om een optreden van Karin de Groot mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Karin de Groot.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Karin de Groot. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Karin de Groot checken, een gratis optie plaatsen op Karin de Groot en de boeking(en) van Karin de Groot voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Karin de Groot, BOEKINGSBUREAU Karin de Groot, BOEKINGSBURO Karin de Groot, ENTERTAINMENTBUREAU Karin de Groot, ENTERTAINMENTBURO Karin de Groot, ARTIESTENBUREAU Karin de Groot, BOEKINGSKANTOOR Karin de Groot, IMPRESARIAAT Karin de Groot, MUZIEKBURO Karin de Groot, MUZIEKBUREAU Karin de Groot, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Karin de Groot, ARTIESTENBOEKINGSBURO Karin de Groot, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Karin de Groot.

 

Offerte Karin de Groot aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag