Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bas Westerweel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bas Westerweel boeken?

Bas Westerweel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bas Westerweel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bas Westerweel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bas Westerweel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bas Westerweel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bas Westerweel

Veelzijdig (televisie) presentator
Bas Westerweel werd geboren op 16 mei 1963 in Amsterdam. Hij is al jaren werkzaam in de Nederlandse televisie industrie, met name als televisiepresentator.

Halverwege de jaren 1980 begon Bas als jong talent bij de AVRO. Hij nam de presentatie van het programma Toppop over van Ad Visser, werd één van de radio 3 Dj’s en presenteerde onder meer het programma De Sleutels van Fort Boyard en Duel over de Grens. Hij bedacht en presenteerde het succesvolle Voor Elkaar en de kindermatinee Alles Kits. Uiteindelijk heeft Bas 17 jaar voor de AVRO gewerkt. Daarnaast werkte hij ook mee aan een aantal andere programma’s, waaronder Het Klokhuis en School tv Weekjournaal.

In september 2005 presenteerde Bas voor Teleac het opvoed programma Bij ons thuis. Vanaf maart 2006 is hij 2 seizoenen lang te zien geweest in het programma McDonald’s kitchen van LLiNK en vanaf augustus 2006 in Zomerzin van Llink.

In september 2006 doet Bas mee met de speciale VIP editie van Peking Express. In het najaar van 2006 presenteert hij voor TELEAC het Psychologie programma Hoofdstad Weesp en Wie het weet mag het zeggen. In het voorjaar van 2007 neemt Bas deel aan het SBS 6-programma Sterren dansen op het ijs. In de zomer van 2007 presenteerde hij, naast McDonalds Kitchen, Llink in Natura.

Sinds 2002 werkt Westerweel als creative director bij een bureau voor communicatie, advies en reclame gericht op kinderen en jongeren, genaamd “Keesie”.

Naast presentator en creatieveling is Bas ook als voice over actief. Sinds 2005 spreekt hij de stem in van Plankton voor de Nederlandstalige televisieserie en de Nederlandstalige versie van de film over SpongeBob SquarePants.

Bas is docent op de Amsterdam New Business School en schrijft kinderboeken.

In het aankomende televisie seizoen zal Bas wederom een aantal Llink programma’s voor zijn rekening nemen.

Bas Westerweel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bas Westerweel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bas Westerweel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bas Westerweel en de eventuele overige kosten om een optreden van Bas Westerweel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bas Westerweel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bas Westerweel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bas Westerweel checken, een gratis optie plaatsen op Bas Westerweel en de boeking(en) van Bas Westerweel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bas Westerweel, BOEKINGSBUREAU Bas Westerweel, BOEKINGSBURO Bas Westerweel, ENTERTAINMENTBUREAU Bas Westerweel, ENTERTAINMENTBURO Bas Westerweel, ARTIESTENBUREAU Bas Westerweel, BOEKINGSKANTOOR Bas Westerweel, IMPRESARIAAT Bas Westerweel, MUZIEKBURO Bas Westerweel, MUZIEKBUREAU Bas Westerweel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bas Westerweel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bas Westerweel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bas Westerweel.

 

Offerte Bas Westerweel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag