Kaoma

Eigenschappen Kaoma boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Kaoma boeken?

Kaoma boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kaoma.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kaoma.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kaoma ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kaoma plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Kaoma

Extra informatie Kaoma

Biografie Kaoma
Kaoma is een Frans – Braziliaanse groep die eind jaren 80 en begin jaren 90 enkele grote internationale hits scoorde. Het bekendste nummer is Lambada, waarvan er wereldwijd meer Kaomadan 5 miljoen zijn verkocht. Dit nummer werd eind 1989 in onder meer Nederland een nummer 1-hit.

Lambada, genoemd naar een Zuid-Amerikaanse dans, was een vertaling van het lied Llorando se fue van de Boliviaanse groep Los Kjarkas.

Na het nummer Lambada scoorde Kaoma in Nederland nog 3 hits: Dancando Lambada (1990), Melodie d’amour (1990) en Dance tago mago (1991).
Kaoma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kaoma boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kaoma.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kaoma, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kaoma en de eventuele overige kosten om een optreden van Kaoma mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kaoma.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kaoma. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kaoma checken, een gratis optie plaatsen op Kaoma en de boeking(en) van Kaoma voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Kaoma, BOEKINGSBUREAU Kaoma, BOEKINGSBURO Kaoma, ENTERTAINMENTBUREAU Kaoma, ENTERTAINMENTBURO Kaoma, ARTIESTENBUREAU Kaoma, BOEKINGSKANTOOR Kaoma, IMPRESARIAAT Kaoma, MUZIEKBURO Kaoma, MUZIEKBUREAU Kaoma, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Kaoma, ARTIESTENBOEKINGSBURO Kaoma, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Kaoma.

 

Offerte Kaoma aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag