Jordy van Loon

Eigenschappen Jordy van Loon boeken

Prijs
v.a. 1.475
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Jordy van Loon boeken?

Jordy van Loon boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jordy van Loon.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jordy van Loon.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jordy van Loon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jordy van Loon plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jordy van Loon

Extra informatie Jordy van Loon

Biografie Jordy van Loon
Jordy van Loon boeken?

Jordy is een zoon van Daniëlle en Dennis van Loon, geboren in Voorburg op 16-06-1993. Jordy is de derde telg uit het vijf kinderen tellende gezin Van Loon, dat naast Jordy bestaat uit twee oudere broers en twee jongere zusjes.

Het zingen zit Jordy in het bloed, dat vindt ook tante Ria van den Berg, zij is het die Jordy op geeft mee te doen aan een wedstrijd bij radio West om op een zo origineel mogelijke manier, het antwoord apparaat van Frans Bauer in te spreken. Degene die dat het beste doet mag als winnaar, naast Bauer achter de microfoon plaatsnemen.

Jordy van Loon met Frans Bauer bij Radio WestJordy zingt/spreekt het antwoord apparaat in en valt op door zijn zangtalent. Bauer en de mensen bij radioWest staan versteld, Jordy komt als winnaar uit de bus. Op 19 september 2006 is het zo ver, Jordy van Loon zingt samen met Frans Bauer “Hé lekker ding”.

Daarna zal het tot 5 april 2008 duren voordat heel Nederland kennis kan gaan maken met dit zangwonder. Dit keer is het meneer Rol, Jordy’s mentor die hem uitnodigt mee te gaan naar het programma “Mooi Weer De Leeuw”, van Paul de Leeuw. Wat Mentor Rol niet aan Jordy vertelt, is dat er een “addertje”, onder het spreekwoordelijke gras schuilt, in de lerarenkamer heeft meneer Rol meermalen de wens geuit dat hij de altijd zingende Jordy wel eens een keer achter het behang zou willen plakken. Het programma van Paul de Leeuw heeft hier wel oren naar. Om geen argwaan te wekken wordt op advies van de redactie, meneer Rol samen met Jordy op de publiekstribune geplaatst i.p.v. in het daarvoor bedoelde “wensenvak”.

Als Paul de Leeuw later op de avond in de uitzending informeert of er ook ene Jordy in de studio aanwezig is, steekt de verbaasde tiener aarzelend zijn hand op. Waarschijnlijk bedoelt Paul iemand anders. Mis gedacht, “jij bent de Jordy die we zoeken en jouw mentor wil je dolgraag achter het behang plakken”,  Als de Leeuw naar het waarom informeert, ziet Jordy zijn kans schoon, “waarschijnlijk omdat ik te veel zing”, legt de overblufte tiener uit, “Jij bent dus een zangertje”, gaat de Leeuw verder “en als we jou achter het behang mogen plakken wil jij wel een liedje zingen”,  “Ik wel hoor”, roept Jordy, en aldus geschiedt. Terwijl Jordy van Loon achter het behang wordt geplakt zet deze “Het Dorp”, van Wim Sonneveld in, wat er dan gebeurt is wonderbaarlijk. Op onnavolgbare wijze zingt hij het lied, publiek en Paul de Leeuw zijn overdonderd.

In Zuid-Frankrijk zit op dat moment producer, Jan Zwarteveen, televisie te kijken en is even verbaasd als publiek en presentator.

Zwarteveen, altijd op zoek naar talent, herkent meteen dat hij hier te maken heeft met een ongeslepen diamant, een talent, een jongen die het volgens hem “helemaal’ heeft. Hij zal op maandagochtend de redactie van Laat de Leeuw bellen en krijgt daar te horen dat inmiddels diverse platenmaatschappijen zich hebben gemeld. Door inspanningen van o.a radio en tv promotor Nel van Olm en Ron Davids van Radio West zal Jordy van Loon uiteindelijk een contract tekenen bij het label van Jan Zwarteveen, JAZ MUSIC.

Jordy en producer Jan Zwarteveen ondertekenen het platencontract Hilversum heeft Jordy ook ontdekt, er wordt opgetreden in het VPRO programma “Villa Achterwerk”. Ook vinden in mei 2008 de eerste opnamen plaats van de binnenkort uit te brengen CD.

Een ster lijkt geboren. Namelijk: Jordy van Loon.

Jordy van Loon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Jordy van Loon boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jordy van Loon.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jordy van Loon, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jordy van Loon en de eventuele overige kosten om een optreden van Jordy van Loon mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jordy van Loon.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jordy van Loon. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jordy van Loon checken, een gratis optie plaatsen op Jordy van Loon en de boeking(en) van Jordy van Loon voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jordy van Loon, BOEKINGSBUREAU Jordy van Loon, BOEKINGSBURO Jordy van Loon, ENTERTAINMENTBUREAU Jordy van Loon, ENTERTAINMENTBURO Jordy van Loon, ARTIESTENBUREAU Jordy van Loon, BOEKINGSKANTOOR Jordy van Loon, IMPRESARIAAT Jordy van Loon, MUZIEKBURO Jordy van Loon, MUZIEKBUREAU Jordy van Loon, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jordy van Loon, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jordy van Loon, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jordy van Loon.

 

Offerte Jordy van Loon aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag