Johnny de Mol

Eigenschappen Johnny de Mol boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Johnny de Mol boeken?

Johnny de Mol boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Johnny de Mol.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Johnny de Mol.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Johnny de Mol ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Johnny de Mol plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Johnny de Mol

John Carel (Johnny) de Mol (Laren, 12 januari 1979) is een Nederlands acteur, diskjockey, programmamaker en ondernemer. Hij is een zoon van John de Mol jr. en Willeke Alberti. Al op jonge leeftijd ontdekt De Mol de liefde voor het artiestenvak. Op zijn zesde kruipt hij achter het drumstel en de piano, op zijn elfde ontdekt hij de gitaar om gedurende zijn dertiende levensjaar zijn allereerste rockband Plain habit op te richten.

Na het behalen van zijn havo-diploma werkt Johnny zo’n drie jaar achter de schermen bij een groot aantal televisieprogramma’s, waaronder Het Gevoel Van…, De Staatsloterijshow en Goede tijden, slechte tijden. Bij deze laatste productie wordt hij uiteindelijk opnameleider.

Acteur
De Mol volgt ondertussen verschillende theaterworkshops en treedt in 2000 voor de schermen. Hij geeft in ‘Goede tijden, slechte tijden’ gestalte aan het karakter Sylvester Koetsier. Daarna volgen rollen in onder andere ‘Baantjer’ (RTL 4), ‘Spangen’ (TROS), ‘All Stars’ (VARA) ‘Costa!’ (BNN) en ‘Bon bini beach’ (Yorin).
Daarnaast presenteerde De Mol in 2001 zijn eigen programma bij TMF (The Music Factory) ‘100% Johnny’.

In het voorjaar van 2002 speelde De Mol een bijrol in de film ‘Oesters van Nam Kee’ naar het gelijknamige boek van Kees van Beijnum en onder regie van Pollo de Pimentel. Ook vertolkte Johnny in 2002 een rol in de internationale film ‘Emperor’s Wife’.

Naast deze filmrollen was De Mol ook te zien als gastacteur in de dramaserie Russen (KRO) en sprak hij de stem in van het hoofdfiguur in de Disney animatiefilm Piratenplaneet (Treasure Planet). Piratenplaneet ging in december 2002 in première.

In 2006 kreeg De Mol een Gouden Ui (slechtste acteur) voor zijn rol in Zwartboek.

In het voorjaar van 2008 gaat De Mol met bekende Nederlanders op reis in zijn programma “Waar Is De Mol?, van dit programma gaat in het najaar van 2008 het tweede seizoen van start.

Presentator
In 2008 begon De Mol bij Veronica met het programma Waar Is De Mol?, waarin hij met verschillende bekende Nederlanders op vakantie gaat. Inmiddels is het derde seizoen bezig. Ook presenteerde hij in 2008 voor Veronica Down Met Johnny. In 2009 werd hij genomineerd voor de Zilveren Televisier-Ring voor beste tv-man van het jaar, welke Ruben Nicolai uiteindelijk won.

Business
Buitenom zijn acteercarrière zit De Mol niet graag stil. In 2001 richtte hij samen met Guusje Nederhorst het internetbedrijf Glamago op. Op de bijbehorende website glamago.com hadden bijna 50 jonge sterren, zoals Froukje de Both, Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Winston Post, Winston Gerschtanowitz hun eigen homepage. In 2002 stapte De Mol alleen al weer uit het project en ging zich weer meer op acteren richten.

Eind december 2004 opende De Mol als mede-eigenaar club ‘The Mansion’ aan de Hobbemastraat in Amsterdam.

Johnny de Mol boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Johnny de Mol.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Johnny de Mol, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Johnny de Mol en de eventuele overige kosten om een optreden van Johnny de Mol mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Johnny de Mol.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Johnny de Mol. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Johnny de Mol checken, een gratis optie plaatsen op Johnny de Mol en de boeking(en) van Johnny de Mol voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Johnny de Mol, BOEKINGSBUREAU Johnny de Mol, BOEKINGSBURO Johnny de Mol, ENTERTAINMENTBUREAU Johnny de Mol, ENTERTAINMENTBURO Johnny de Mol, ARTIESTENBUREAU Johnny de Mol, BOEKINGSKANTOOR Johnny de Mol, IMPRESARIAAT Johnny de Mol, MUZIEKBURO Johnny de Mol, MUZIEKBUREAU Johnny de Mol, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Johnny de Mol, ARTIESTENBOEKINGSBURO Johnny de Mol, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Johnny de Mol.

 

Offerte Johnny de Mol aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag