Johan Cahuzak

Eigenschappen Johan Cahuzak boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Johan Cahuzak boeken?

Johan Cahuzak boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Johan Cahuzak.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Johan Cahuzak.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Johan Cahuzak ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Johan Cahuzak plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Johan Cahuzak

Cabaretier en molenaar

Johan Cahuzak is geboren in het Zuid-Hollandse weidegebied als nakomertje in een gezin met zes kinderen. Een streng gereformeerde moeder en een socialistische vader zorgden voor een aanvankelijk onrustig maar later boeiend wereldbeeld. Zijn gedegen bijbelkennis is toen ontstaan. Johan was destijds een voorzichtig en verlegen jongetje dat via Mavo, Havo en Pedagogische Academie in het onderwijs belandde. In 1984 haalde hij het diploma dat hoorde bij Nederlands MO-A.

In 1978 is hij begonnen als leraar Nederlands en maatschappijleer op een kleine Mavo in Zaltbommel (NL). Daar bleek al snel een van zijn opmerkelijke talenten: contact leggen en houden met jongeren. Met zijn verhalen wist hij jonge mensen te boeien. Later kwamen daar ook ouders en collega’s bij. Eerst gewoon door een toespraakje, later door speciaal geschreven “stukjes” die hij te pas en te onpas opvoerde. Na een aantal jaren enthousiast lesgeven, begon Johan zijn eigen cabaret- en theaterbedrijfje. Aanvankelijk schreef hij voor anderen. Tot hij zag dat het theaterleven soms heel eenvoudig kan zijn: een paar lampen, een donkere zaal, wat stoelen, grappen en vooral een goed verhaal. Hij schreef een voorstelling over jonge mensen en hun opvoeders en ging de boer op. Al snel kon hij minder lesgeven, tussen 2000 en 2005 nog maar zes lesuren per week. Daarna werd optreden volledig zijn broodwinning. Hij zocht naast jongeren ook volwassenen en verhuurde zich als dagvoorzitter, gespreksleider en trainer. Diverse organisaties maakten gebruik van hem. En de onderwerpen werden steeds meer divers: onderwijs, sociale woningbouw, WMO, prostitutie, veelplegers, gemeentepolitiek, riskante genotmiddelen, regionale economische ontwikkelingen, verkeer, racisme, geweld in relaties. Maar ook toegangsbeveiliging en molenbouw. Hij werd ook gevraagd als uitvaartbegeleider. Zijn aanpak bleef immer snel, interactief, scherp en altijd met humor. En als het maar even kan, schrijft hij een passend slotgedicht of een verhaal waar de aanwezigen een rol in spelen.

Sinds 1985 schrijft hij wekelijks een column in de regionale pers van het Nederlandse Rivierengebied. Johan woont daar in een molen als gediplomeerd molenaar. Ook op zijn molen organiseert hij allerlei bijeenkomsten: studiedagen, creatieve denksessies, feesten en besprekingen. Altijd met een rondleiding door de molen, altijd met een verhaal en vrijwel altijd met een slotgedicht.

Johan is gepassioneerd motorrijder; alle klussen doet hij met zijn BMW R1150RT. In de schuur staan nog twee andere machines. Daarnaast sport hij regelmatig, schaatsen op natuurijs is zijn passie. Dat resulteerde in 1997 in zijn eerste Elfstedenkruisje. In 2009 reed hij de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Hij is getrouwd en vader van twee volwassen kinderen.

 

Johan Cahuzak boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Johan Cahuzak.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Johan Cahuzak, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Johan Cahuzak en de eventuele overige kosten om een optreden van Johan Cahuzak mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Johan Cahuzak.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Johan Cahuzak. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Johan Cahuzak checken, een gratis optie plaatsen op Johan Cahuzak en de boeking(en) van Johan Cahuzak voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Johan Cahuzak, BOEKINGSBUREAU Johan Cahuzak, BOEKINGSBURO Johan Cahuzak, ENTERTAINMENTBUREAU Johan Cahuzak, ENTERTAINMENTBURO Johan Cahuzak, ARTIESTENBUREAU Johan Cahuzak, BOEKINGSKANTOOR Johan Cahuzak, IMPRESARIAAT Johan Cahuzak, MUZIEKBURO Johan Cahuzak, MUZIEKBUREAU Johan Cahuzak, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Johan Cahuzak, ARTIESTENBOEKINGSBURO Johan Cahuzak, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Johan Cahuzak.

 

Offerte Johan Cahuzak aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag