Jeroeen Nieuwenhuize boeken

Eigenschappen Jeroen Nieuwenhuize boeken

Prijs
v.a. 2.495
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Op aanvraag

Jeroen Nieuwenhuize boeken?

Jeroen Nieuwenhuize boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeroen Nieuwenhuize.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jeroen Nieuwenhuize.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jeroen Nieuwenhuize ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeroen Nieuwenhuize plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jeroen Nieuwenhuize

Biografie Jeroen Nieuwenhuize

Al meer dan twintig jaar is Jeroen als DJ werkzaam.

Begonnen met zijn eigen drive in show SOUNDEXPRESS en in de jaren 90 als vaste dj van Discocafe LA PLAZA in Goes.

In die tijd begon Jeroen ook steeds meer buiten Zeeland te draaien. Grote schoolfeesten voor Mentos, The National Schoolseries en de Rabo Music Tour.

In 1998 begon Jeroen met de shows van Radio 538. Geen plek in Nederland is overgeslagen.

Van Texel naar het Drielandenpunt en van Delfszijl naar Hulst. In de zomer van 2000 kwam daar ook het buitenland bij toen Jeroen voor het eerst achter de dj-set stond van The Pacha in La Pineda bij Salou Spanje.

Vele zomers zouden volgen. Clubs in Calella, Lloret de Mar, Blanes en Salou. In de winterperiode draaide hij in Oostenrijk. Hinterglemm, Solden en Mayrhofen.

Vanaf juli 2018 draait hij de grootste hits aller tijden in zijn eigen show op Radio 10 waar Jeroen van Maandag t/m Vrijdag te horen is tussen 10.00 en 13.00 uur.

Jeroen Nieuwenhuize boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jeroen Nieuwenhuize.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jeroen Nieuwenhuize, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jeroen Nieuwenhuize en de eventuele overige kosten om een optreden van Jeroen Nieuwenhuize mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jeroen Nieuwenhuize.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Jeroen Nieuwenhuize aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag