Eigenschappen Jan Pompe boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jan Pompe boeken?

Jan Pompe boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Pompe.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Pompe.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Pompe ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Pompe plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jan Pompe

Van managementcrisis tot gezond verstand

Jan Pompe traint en coacht managers en leidinggevenden in Common Sense-management. Zijn visie is direct, pragmatisch en onconventioneel. Binnen de huidige managementcultuur trachten leiders, organisatiedeskundigen en trainers hun medewerkers achter één vaak van bovenaf opgelegde lijn, te scharen. Daarmee verwachtend dat zij die lijn nog braaf volgen ook. Pompe noemt dit een heilloze weg. Het leidt tot onnodig ziekteverzuim, lagere productie, tegenvallende jaarcijfers en ontevreden klanten.

De Utrechtenaar traint managers juist om systematisch hun eigen gezonde verstand te gebruiken. Leg het personeel geen visie op, maar werk sámen met hen aan de filosofie en de ontwikkeling van het bedrijf, het team en het individu. “Echte verbetering ontstaat juist door als manager ieders eigen kijk op de organisatie te ondersteunen en te ontwikkelen”, stelt Pompe. “Door de eigen manier van werken van de werknemer te erkennen, gaat deze met écht enthousiasme zijn aandeel leveren. In het team geef je als manager zo kans aan energie, creativiteit en betrokkenheid zoals je bij beginnende organisaties nog wel ziet.”

Volgens Pompe beteugelt de overdaad aan doelstellingen die energie, die creativiteit en betrokkenheid juist. Daardoor worden doelstellingen niet gehaald en ontstaan de meest onhandelbare crisissituaties. Hoe kan het anders en waar zijn doelstellingen dan wel goed voor? Daar gaat Jan Pompe in samenspraak met zijn publiek naar op zoek in zijn frisse en dynamische lezingen. Ook gaat hij in op wat succes echt is. ‘Succes’ als criterium voor analyse en beoordeling van individuen, teams en bedrijven ziet Pompe als kortzichtig en blijkt vaak een gevaar. Hij onderzoekt welke aspecten wél criteria voor succes zijn en hoe we daaraan kunnen werken.

Wie Pompe’s lezingen volgt leert al snel dat zijn benadering leidt tot een serieuze en productieve sfeer in het team. Met voorbeelden uit zijn trainingspraktijk laat Pompe zien dat zijn benadering in tal van organisaties heeft geleid tot goede resultaten: spectaculair lager ziekteverzuim, hogere productie en een effectievere en opener wijze van communiceren. Niet alleen met elkaar, maar óók met de klant.

Jan Pompe is actief als interim-manager, teamcoach en organisatieadviseur voor het bedrijfsleven en de overheid. Voordien werkte hij onder andere bij de Hogeschool West Brabant en de Koninklijke Borsumij Wehry. Geïnspireerd door de dagelijkse managementproblemen die hij tegen het lijf liep, ontwikkelde hij zijn Common Sense aanpak. Deze is gebaseerd op fundamentele aspecten van (verlichtings)filosofie, managementpsychologie, organisatiecultuur en groepsdynamica. De methodische uitvoering van de Common Sense aanpak brengt hij dagelijks in de praktijk met zijn eigen Axis Management BV te Utrecht.

Jan Pompe boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jan Pompe.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Pompe, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Pompe en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan Pompe mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Pompe.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Pompe. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jan Pompe checken, een gratis optie plaatsen op Jan Pompe en de boeking(en) van Jan Pompe voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jan Pompe, BOEKINGSBUREAU Jan Pompe, BOEKINGSBURO Jan Pompe, ENTERTAINMENTBUREAU Jan Pompe, ENTERTAINMENTBURO Jan Pompe, ARTIESTENBUREAU Jan Pompe, BOEKINGSKANTOOR Jan Pompe, IMPRESARIAAT Jan Pompe, MUZIEKBURO Jan Pompe, MUZIEKBUREAU Jan Pompe, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jan Pompe, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jan Pompe, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jan Pompe.

Offerte Jan Pompe aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag