Eigenschappen dr. Floris van den Berg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Floris van den Berg boeken?

dr. Floris van den Berg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Floris van den Berg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Floris van den Berg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Floris van den Berg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Floris van den Berg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Floris van den Berg

Filosoof en schrijver

“Floris van den Berg is niet alleen een scherpzinnige maar vooral een bijzonder enthousiaste spreker die het publiek met zijn optredens nooit onberoerd laat.” (Dirk Verhofstadt)

‘Mensen dieper laten denken, aanzetten tot reflectie, enthousiasmeren, meedenken over problemen, de wereld vanuit verschillende perspectieven bezien – dat is mijn passie.’

Het stellen van de juiste vragen en het stimuleren van zelfstandig nadenken kan leiden tot nieuwe eigen inzichten. Weten wat je wilt is een eerste stap. Doen wat je wilt een volgende. Vaak hebben mensen daarbij een steuntje in de rug nodig of het nu gaat om duurzame innovaties of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voor het uitnodigen van Floris van den Berg is moed nodig. Moed, omdat je met jezelf geconfronteerd wordt. Zo’n confrontatie met jezelf kan leiden tot een loutering: een frisse mentale douche. Je komt als het ware met jezelf in het reine. De cirkel van vastgeroeste redenaties en piekeren is doorbroken en er kan een nieuwe dynamiek ontstaan.

Als filosoof neemt Floris van den Berg je mee uit je mentale comfort zone, op verkenning naar een betere, duurzamer wereld met duurzaam en eerlijk ondernemen.

Generalisme als specialisme

Als filosoof is generalisme zijn specialiteit. Zo sprak hij als niet-bioloog voor een symposium over tropische bossen over de filosofie van Tarzan. Een filosoof durft vraagtekens te plaatsen bij dat wat als vanzelfsprekend wordt ervaren, te twijfelen, ideeën te opperen zonder door pragmatisme belemmerd te worden, uit te nodigen tot kritische meta-reflectie. Floris laat zien dat filosofie niet alleen een activiteit van lezen, schrijven, denken is, maar hij toont filosofie in actie. Hij daagt het publiek uit zelf te filosoferen.

Motivatie

Motivatie heeft te maken met de bereidheid grote vragen te stellen: waar doe ik het voor? Wat wil ik bereiken? Hoe is de verhouding werk/privé? Wat is de missie van het bedrijf? Waar willen wij heen? Op individueel en op groepsniveau gaat motivatie gepaard met een duel met de grote vragen. Vragen die al snel de reikwijdte van de mission statement overstijgen. Om niet te verdwalen in het gevaarlijke moeras van de grote vragen treedt Floris in de rol van de filosofisch gids en coach.

Floris van den Berg is een veel gevraagd spreker en debater. Hij is filosoof en schrijver en geanimeerd spreker en zet zich met passie in voor de betere, prettiger, rechtvaardiger, mooiere, gelukkiger, gezondere, vrijere, diervriendelijker, welvarender, en duurzamer wereld. Hij is werkzaam als docent wetenschapsfilosofie en (milieu)filosofie aan de Universiteit Utrecht. Hij studeerde Japanse Taal Cultuur in Leiden en Japan. In Japan heeft hij geëxperimenteerd met Zen boeddhisme. Daarnaast studeerde hij wijsbegeerte in Leiden en Utrecht. Hij is actief betrokken bij het vrijdenken en humanisme. Zo is hij directeur van de seculier humanistische denktank Center for Inquiry Low Countries, vice-voorzitter van vrijdenkersvereniging De Vrije Gedachte. Ook is hij initiatiefnemer van de atheïsmecampagne in Nederland. Dat leidde tot verschillende tv optredens, waaronder het op internet populaire interview met de Meiden van Halal. Hij schrijft over secularisme, atheïsme, dierethiek, milieufilosofie, mensenrechten en onderwijs. Hij publiceerde de roman Geleefde brieven. I: Prometheus (2009) en het pamflet Hoe komen we van religie af? Een ongemakkelijke liberale paradox. In zijn boek Filosofie voor een betere wereld. (2009) zet hij zijn ethische theorie van het universeel subjectivisme uiteen. Najaar 2011 verschijnt de Engelse vertaling hiervan in de Verenigde Staten, als Philosopy for a Better World.

dr. Floris van den Berg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Floris van den Berg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Floris van den Berg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Floris van den Berg en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Floris van den Berg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Floris van den Berg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Floris van den Berg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Floris van den Berg checken, een gratis optie plaatsen op dr. Floris van den Berg en de boeking(en) van dr. Floris van den Berg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Floris van den Berg, BOEKINGSBUREAU dr. Floris van den Berg, BOEKINGSBURO dr. Floris van den Berg, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Floris van den Berg, ENTERTAINMENTBURO dr. Floris van den Berg, ARTIESTENBUREAU dr. Floris van den Berg, BOEKINGSKANTOOR dr. Floris van den Berg, IMPRESARIAAT dr. Floris van den Berg, MUZIEKBURO dr. Floris van den Berg, MUZIEKBUREAU dr. Floris van den Berg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Floris van den Berg, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Floris van den Berg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Floris van den Berg.

Offerte dr. Floris van den Berg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag