Eigenschappen Jan Faber boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jan Faber boeken?

Jan Faber boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Faber.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Faber.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Faber ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Faber plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jan Faber

Barbecueër, creatief ondernemer, PR-man en slager

Jan Faber is mede-eigenaar van BeefSteak, een innovatieve webshop in food. Daarvoor is hij werkzaam geweest in communicatie, waarvan vijf jaar als mede-eigenaar/oprichter van een creatief PR-bureau. In 2008 heeft hij met zijn compagnon BeefSteak opgericht. Kenners meenden dat het een onmogelijke opgaaf was om food te verkopen via internet, maar met creatief ondernemerschap is BeefSteak uitgegroeid tot een winstgevende onderneming en een voorbeeld in de online foodbranche.

Creatief ondernemerschap is zijn rode draad en hij vertelt graag over voorbeelden waarbij ze met creativiteit oplossingen hebben gevonden voor de uitdagingen die ze tegenkwamen. Creatief ondernemen is volgens Jan Faber een manier van denken en een manier van werken die een ondernemer in staat stelt om problemen op te lossen die anders onopgelost zouden blijven.

Jan Faber kan verhalen over ervaringen met zijn webshop BeefSteak, maar ook uit zijn PR-verleden met klanten als HP, Kodak, Microsoft, Intel, pretpark Bobbejaanland, speelgoedfabrikant Hasbro, kledingmerk No Fear en een kostenreductiegoeroe.

Tijdens Thuiswinkel Update vertelde hij over de toekomst van Food online. Drie bekende namen in deze markt zijn gestopt, welke kansen zijn er voor online Food retailers?

In onderwerpen als creatief ondernemen, innovatief ondernemen, online ondernemen, ondernemen in crisistijd, food online en het belang van communicatie in ondernemerschap voelt hij zich meer dan thuis en wil daar graag over vertellen met veel voorbeelden. Nooit saai, altijd beeldend, interactief en met gevoel voor humor.

 

Jan Faber boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jan Faber.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Faber, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Faber en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan Faber mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Faber.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Faber. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jan Faber checken, een gratis optie plaatsen op Jan Faber en de boeking(en) van Jan Faber voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jan Faber, BOEKINGSBUREAU Jan Faber, BOEKINGSBURO Jan Faber, ENTERTAINMENTBUREAU Jan Faber, ENTERTAINMENTBURO Jan Faber, ARTIESTENBUREAU Jan Faber, BOEKINGSKANTOOR Jan Faber, IMPRESARIAAT Jan Faber, MUZIEKBURO Jan Faber, MUZIEKBUREAU Jan Faber, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jan Faber, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jan Faber, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jan Faber.

 

Offerte Jan Faber aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag