Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Daniëlle Hermans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Daniëlle Hermans boeken?

Daniëlle Hermans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Daniëlle Hermans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Daniëlle Hermans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Daniëlle Hermans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Daniëlle Hermans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Daniëlle Hermans

Auteur
Daniëlle Hermans, geboren in 1963, is auteur. Haar grote belangstelling voor de Nederlandse geschiedenis en cultuur en haar liefde voor spannende boeken zette haar aan tot het schrijven van hedendaagse thrillers met typisch Nederlands cultuurhistorische elementen. Zij debuteerde in 2008 met ‘Het tulpenvirus’, dat in elf landen verscheen, waaronder de USA, Duitsland en Italië. Na vier historische thrillers en een forensische detective schreef ze in 2014 samen met Esther Verhoef ‘Stil in mij’ (non-fictie). Ook schreef zij samen met Marian Mudder ‘Food Detectives’. Haar boeken worden gelauwerd om haar gedegen research.

Daniëlle Hermans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Daniëlle Hermans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Daniëlle Hermans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Daniëlle Hermans en de eventuele overige kosten om een optreden van Daniëlle Hermans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Daniëlle Hermans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Daniëlle Hermans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Daniëlle Hermans checken, een gratis optie plaatsen op Daniëlle Hermans en de boeking(en) van Daniëlle Hermans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Daniëlle Hermans, BOEKINGSBUREAU Daniëlle Hermans, BOEKINGSBURO Daniëlle Hermans, ENTERTAINMENTBUREAU Daniëlle Hermans, ENTERTAINMENTBURO Daniëlle Hermans, ARTIESTENBUREAU Daniëlle Hermans, BOEKINGSKANTOOR Daniëlle Hermans, IMPRESARIAAT Daniëlle Hermans, MUZIEKBURO Daniëlle Hermans, MUZIEKBUREAU Daniëlle Hermans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Daniëlle Hermans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Daniëlle Hermans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Daniëlle Hermans.

 

Offerte Daniëlle Hermans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag