Jack Kunkels

Eigenschappen Jack Kunkels boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Jack Kunkels boeken?

Jack Kunkels boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jack Kunkels.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jack Kunkels.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jack Kunkels ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jack Kunkels plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jack Kunkels

Extra informatie Jack Kunkels

Biografie Jack Kunkels
Jack heeft zich al lang bewezen als allround entertainer en zanger. Jack is dan ook al vanaf zijn 8e jaar zijn stembanden aan het smeren. Op die leeftijd ging hij langs de deuren en zong dan voor iedereen die het horen wilde.

In de jaren daarna nam Jack zo’n 60 keer deel aan talentenjachten door het hele land, waarvan 5 keer aan de Henny Huisman Soundmixshow op locatie. Tijdens deze talentenjachten wist hij diverse prijzen in de wacht te slepen, een bewijs van zijn kunnen.

Brutale mensen hebben de halve wereld, luidt het spreekwoord. Jack deed daarom ook vaak onaangekondigd mee aan talentenjachten. Dan liep hij gewoon naar binnen, vertelde dat hij zijn uitnodiging was vergeten en trad vervolgens gewoon op voor een enthousiast publiek.

Omdat Jack uit een kermisfamilie komt en bovendien zelf ook kermisexploitant is geworden, heeft hij vaak de sterren van de hemel gezongen op de kermis.

Maar ook in kroegen, en op feesten en partijen komt men Jack tegen. Ach, overal waar het maar gezellig is, of…. kan worden! Want een avondje met Jack vergeet u niet gauw!

Of het nu voor een bruiloft, jubileum, dorpsfeest of stadsfeest is: Jack maakt er een feest van. Gevoelige ballads, vlotte kaskrakers en gezellige sfeermuziek.

Jack heeft het allemaal in zijn repertoire zitten. 

Jack Kunkels boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Jack Kunkels boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jack Kunkels.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jack Kunkels, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jack Kunkels en de eventuele overige kosten om een optreden van Jack Kunkels mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jack Kunkels.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jack Kunkels. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jack Kunkels checken, een gratis optie plaatsen op Jack Kunkels en de boeking(en) van Jack Kunkels voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jack Kunkels, BOEKINGSBUREAU Jack Kunkels, BOEKINGSBURO Jack Kunkels, ENTERTAINMENTBUREAU Jack Kunkels, ENTERTAINMENTBURO Jack Kunkels, ARTIESTENBUREAU Jack Kunkels, BOEKINGSKANTOOR Jack Kunkels, IMPRESARIAAT Jack Kunkels, MUZIEKBURO Jack Kunkels, MUZIEKBUREAU Jack Kunkels, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jack Kunkels, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jack Kunkels, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jack Kunkels.

 

Offerte Jack Kunkels aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag