Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Jaap Kiers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jaap Kiers boeken?

Jaap Kiers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jaap Kiers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jaap Kiers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jaap Kiers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jaap Kiers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jaap Kiers

Langs oude routes naar nieuwe avonturen

In 2003 is hij, zonder enig idee wat daar het gevolg van zou kunnen zijn, begonnen met een lezing over zijn zeilreis naar Rusland. Nu reist hij door het hele land met programma´s en boeken vol verhalen, informatie en muziek over zeereizen en andere boeiende onderwerpen.

Voor de overzichtelijkheid heeft hij de programma´s in 3 groepen verdeeld: 

Verslagen van zeereizen: In de verslagen van door zijn gemaakte zeereizen spelen de belevenissen tijdens de reis de hoofdrol, maar ze zijn verrijkt met bijzondere verhalen uit de historie.

Lezingen: De lezingen zijn niet direct gekoppeld aan een bepaalde zeereis, maar gaan wel over zee-/zeilvaart en maritieme historie.

Verhalen en muziek: Dit zijn programma’s met een min of meer theaterachtige opzet.

Ze zijn vooral onderhoudend en amuserend. De muziek, die wordt verzorgd door een groep muzikanten en zangers, is hierin een belangrijk onderdeel. De verhalen en de muziek vormen een elkaar aanvullende eenheid.

Dat die eerste lezing in 2003 het startschot zou zijn van zo veel en zulke verschillende lezingen en programma’s, heeft hem zeer verrast. Maar wat vanaf het begin gelukkig hetzelfde is gebleven, is het enthousiasme van het publiek en het genoegen dat dat telkens weer verschaft.

Verslagen van zeereizen

Helden, heiligen en heel veel wind.

Een zeilreis naar Ierland (2007)

Aan de rand van Ierland trof Jaap Kiers hoge golven, steile kapen, harde wind en eenzame baaien. Daar beleefde hij zijn eigen avonturen die verhalen werden. In Ierland kwam hij in contact met de helden, heiligen en de strijd uit het verleden. Daar zoog hij de verhalen en liederen in zich op en komt daar over vertellen en … zingen!

Zee van verhalen.

Zeilen langs de grenzen van de Noordzee (2004)

De Noordzee is onze voortuin, waar Nederlandse zeelieden en vissers al eeuwenlang in ronddobberen. Een zomer zeilen langs de grenzen er van is niet alleen een avontuurlijke ervaring, maar ook een confrontatie met ons eigen verleden. De Noordzee blijkt een zee van verhalen te zijn.

Tussen Zaandam St-Petersburg.

Naar de twee huisjes van Peter de Grote (2003)

De reis van Zaandam naar St.-Petersburg door de Oostzee was niet alleen een mooie zeilreis, maar ook een wandeling door de tijd met bijzondere ontmoetingen en ervaringen: de duistere middeleeuwen, de wonderlijke wereld van onze Gouden Eeuw, de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog en de communistische overheersing. En natuurlijk komen we tsaar Peter de Grote op meerdere plaatsen tegen.

Lezingen

Met Michiel de Ruyter naar zee.

Een zoektocht naar een zeeheld (2006)

Wie was Michiel de Ruyter? De antwoorden zijn talrijk en divers: een zeeheld zonder weerga, een hondstrouwe dienaar van het vaderland, een vrome huisvader, een piraat, slavenhandelaar en oorlogmisdadiger, enz. Antwoorden vinden we tijdens de zeilende zoektocht naar sporen van zijn verleden: bij nog levende familieleden, zijn woonhuizen, plaatsen waar hij belangrijke zeeslagen leverde en ten slotte in zijn grafkelder.

De stille gevaren.

In de biechtstoel met een zeezeiler

Harde wind en hoge golven zijn de schrik van veel zeilers op groot water, maar de meeste reddingen door de KNRM vinden plaats bij windkracht 3 en 4. De echte gevaren blijken de stille gevaren te zijn. Jaap Kiers heeft die uit eigen ervaring leren kennen en komt zijn ‘zonden’ vertellend en zingend bij u opbiechten

Vooruitziend Ondernemen in Consortium.

Hoe een klein land een wereldmacht werd

In het begin van de 17de eeuw vond in een klein, half onder water gelegen land een wonder plaats. In minder dan een halve eeuw slaagde de burgerregering van vooruitstrevende kooplieden er in grote en machtige koninkrijken als Engeland, Frankrijk, Spanje en Portugal letterlijk naar de kroon te steken. De vraag hoe dat ooit mogelijk was, zal altijd blijven boeien. Jaap Kiers zoekt de antwoorden in grenzeloze ambitie, een solide handelsbasis, non-conformisme, honger naar kennis, moed en hardheid. Een les voor de toekomst?

Verhalen en muziek

Zeegezichten.

Het zeemansleven verteld en gezongen

Een uitnodiging: sluit uw ogen een ogenblik en waan u op een rustige avond aan boord van een oud zeilend vrachtschip, midden op de oceaan. Samen met de bemanning zit u in het vooronder. U hoort de verhalen en de liederen van de zeelieden over de gevaren op zee, de geliefde die thuis of in een verre haven op hen wacht, de eenzaamheid die door je ziel snijdt, de maten die er niet meer zijn, maar ook over de avonturen in de zeemanskroegen, de droom van het thuiskomen met een volle beurs. Kortom, verhalen en liederen over gevoelens van alle tijden en alle mensen.

Molly Malone in de polder.

Ierland verteld, vertaald en gezongen

De Ierse muziek is zo populair dat miljoenen mensen over de hele wereld daar graag naar luisteren. In die liederen worden vaak spannende, ontroerende, maar ook hilarische verhalen verteld. Veel mensen kennen wel de liedjes, maar niet wat er in verteld wordt en ook niet de verhalen die daarachter zitten. Uniek zijn de liederen over de Ierse geschiedenis die gaan over de eeuwenlange strijd tegen de Engelsen voor een vrij en zelfstandig Ierland. Maar ook over het dagelijks leven, de liefde, de stad of de streek, de drank en andere ondeugden, wordt veel gezongen. Naar muziek luisteren en tegelijk een verhaal in het Engels volgen is niet eenvoudig. Daarom zingen en vertellen wij die liedjes en verhalen in Molly Malone in de polder in het Nederlands.

Jaap Kiers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jaap Kiers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jaap Kiers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jaap Kiers en de eventuele overige kosten om een optreden van Jaap Kiers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jaap Kiers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jaap Kiers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jaap Kiers checken, een gratis optie plaatsen op Jaap Kiers en de boeking(en) van Jaap Kiers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jaap Kiers, BOEKINGSBUREAU Jaap Kiers, BOEKINGSBURO Jaap Kiers, ENTERTAINMENTBUREAU Jaap Kiers, ENTERTAINMENTBURO Jaap Kiers, ARTIESTENBUREAU Jaap Kiers, BOEKINGSKANTOOR Jaap Kiers, IMPRESARIAAT Jaap Kiers, MUZIEKBURO Jaap Kiers, MUZIEKBUREAU Jaap Kiers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jaap Kiers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jaap Kiers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jaap Kiers.

 

Offerte Jaap Kiers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag