Ismail Ilgun

Eigenschappen Ismail Ilgun boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Ismail Ilgun boeken?

Ismail Ilgun boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ismail Ilgun.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ismail Ilgun.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ismail Ilgun ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ismail Ilgun plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ismail Ilgun

Extra informatie Ismail Ilgun

Ismail Ilgun is een Nederlands vlogger op YouTube.

Ismail Ilgun maakt Hoodvlogs, waarop hij het leven in zijn wijk Poelenburg laat zien. Hij toonde het leven van de hangplek voor enkele winkels, waar hij vrienden en fans van zijn vlog trof, waaronder veel kinderen. In augustus 2016 trokken zijn Hoodvlogs veel rapfans naar aanleiding van een conflict met rapper Boef. Een maand later kregen zijn vlogs veel kritiek, vanwege de overlast en het vandalisme in de wijk en agressieve acties van jongeren die in enkele filmpjes waren te zien. Ilgun zat hierna drie dagen vast vanwege opruiing. Eind oktober 2016 tekende hij bij het muzieklabel Top Notch.

Tegenwoordig is hij te boeken voor een meet & greet op jouw evenement!

Ismail Ilgun en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Ismail Ilgun boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ismail Ilgun. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ismail Ilgun, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Ismail Ilgun inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ismail Ilgun.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Ismail Ilgun aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag