Gekke Markie

Eigenschappen Gekke Markie boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Gekke Markie boeken?

Gekke Markie boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gekke Markie.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gekke Markie.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gekke Markie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gekke Markie plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gekke Markie

Extra informatie Gekke Markie

Gekke Markie boeken voor een Q&A, als presentator of voor een cursus op uw evenement? Mark Hoekx, ook wel bekend als Gekke Markie, staat inmiddels bij veel jongens en meisjes tussen de 10 en 18 jaar bekend om zijn filmpjes die hij op zijn Gekke Markie Youtube kanaal plaatst. Zoals Mark op zijn Youtube kanaal zelf verwoord, haalt hij samen met zijn vrienden van het Smoare kanaal en huisgenoot Enzo Knol Knol gekke “shit” uit en deelt hij dit met al zijn fans. Jullie dus! Naast het feit dat Mark Hoekx nog naar school gaat, steekt hij veel tijd in zijn hobby. Hij gebruikt zijn hobby namelijk optimaal voor het maken van filmpjes waarin gekke pranks en challanges uitgehaald worden. Deze gekkigheid filmt Mark zelf met een vlog camera. Vervolgens bewerkt Mark de video’s tot een mooi geheel en upload hij deze op zijn Youtube kanaal. Op deze manier voorziet hij zijn fans elke Maandag, Woensdag en Zaterdag van een gekke video.

Gekke Markie en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Gekke Markie boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gekke Markie. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gekke Markie, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Gekke Markie inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gekke Markie.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Gekke Markie aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag