Eigenschappen ir. Siete Hamminga boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

ir. Siete Hamminga boeken?

ir. Siete Hamminga boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van ir. Siete Hamminga.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van ir. Siete Hamminga.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van ir. Siete Hamminga ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van ir. Siete Hamminga plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie ir. Siete Hamminga

Succesvol ondernemer, innovator en technisch adviseur

Siete Hamminga gaat in 1994 Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente studeren en richt in die tijd zijn eerste bedrijf op. Onder de naam ‘Well Suited’ verkoopt hij pakken en rokkostuums aan studenten en besturen. Na een stage bij Unilever in Zwitserland weet hij het vervolgens zeker; hij wil ondernemer worden. Nu eerst nog afstuderen. Gegrepen en verbaasd over de euforie rond internet formuleert Hamminga zelf een afstudeeropdracht, trekt als student fl. 25.000,- sponsoring aan vertrekt naar Silicon Valley waar hij onderzoek doet naar de businessmodellen van internetaanbieders. In die periode leert hij Roel Pieper kennen die hem vraagt samen een boek te schrijven over e-business. Siete grijpt zijn kans en wordt zo medeauteur van ‘Beyond the Hype’ waarin bestuursleden als Burgmans, Cerfontaine, van der Veer en Stutterheim hun visie geven op e-business nu de hype voorbij is.

Op het dieptepunt van de markt maar geïnspireerd door zijn ervaringen start Siete in 2002 een eenmanszaak met ‘de GSM-deurbel’ als eerste product: een intercom die uitkomt op de mobiele telefoon van de bewoner die vervolgens op afstand de bezoeker te woord kan staan en de deur kan openen middels een pincode. Na een moeilijke anderhalf jaar wint hij de LiveWIRE Young Business Award en keert het tij. Vijf jaar later roept Red Herring het Amsterdamse product ontwikkelbedrijf uit tot één van Europa´s most promissing technology companies. De succesvolle onderneming heeft klanten als Philips, KPN, Siemens en Ericsson en aandeelhouders als Roel Pieper en Shell. Momenteel is Siete directeur van de onderneming en vertegenwoordigt hij het bedrijf als aandeelhouder in enkele start-ups . Daarnaast zet hij zich in voor het stimuleren van ondernemerschap en het coachen van starters. Siete behandelt de volgende onderwerpen:

‘Van ID naar BV’

Toen Siete terugkwam uit Silicon Valley waar hij was afgestudeerd, vroeg hij zich af waarom de voordeur eigenlijk niet uitkomt op je mobiele telefoon. Hij leende 12.000 euro van zijn Universiteit en 5.000 euro van drie ondernemers. Met dat geld startte hij een eenmanszaak, vroeg octrooi aan en liet een prototype bouwen. Vijf jaar later roept Red Herring het Amsterdamse bedrijf uit tot één van Europa´s most promissing technology companies. Het succesvolle product ontwikkelbedrijf heeft klanten als Philips, KPN, Siemens en Ericsson en aandeelhouders als Roel Pieper en Shell. Van idee naar BV is een open en eerlijke vertelling met aansprekende citaten. ‘Open Innovatie’

In grote bedrijven is geen gebrek aan goede ideeën. Wel aan een effectieve opvolging ervan. Veelal investeren bedrijven te veel,.. te laat. Het advies van Siete luidt: investeer liever langs snelle besluitvorming tien keer 3 ton in kansrijke ideeën, dan een jaar nadenken om vervolgens te laat 3mln in één project te investeren. Maak daarbij gebruik van kleine externe partijen (Open Innovatie). Zij zijn gecommitteerde kartrekkers die vrijer denken. Zij rennen de benen uit hun lijf voor bedragen waar intern nog geen rapport voor op tafel komt te liggen. ‘The Art of Limitation’

In ‘innovatieland’ is het overbruggen van de kloof tussen techniek en markt een van de grote uitdagingen; met producten komen die op een eenvoudige manier in een behoefte voorzien. Siete is ervan overtuigd dat ‘afbakening’ daarin een kritieke succesfactor is. Dat heeft zowel betrekking op het aantal betrokken personen als op het product zelf: “Men richt zich vaak op wat een product allemaal moet kunnen,..terwijl bepalen wat een product vooral NIET moet doen minstens zo belangrijk is. In een wereld waarin niemand gebruiksaanwijzingen leest moeten producten zo intuïtief te gebruiken zijn dat een ‘trial and error’-benadering …werkt.”

ir. Siete Hamminga boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van ir. Siete Hamminga.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van ir. Siete Hamminga, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van ir. Siete Hamminga en de eventuele overige kosten om een optreden van ir. Siete Hamminga mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van ir. Siete Hamminga.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor ir. Siete Hamminga. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van ir. Siete Hamminga checken, een gratis optie plaatsen op ir. Siete Hamminga en de boeking(en) van ir. Siete Hamminga voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT ir. Siete Hamminga, BOEKINGSBUREAU ir. Siete Hamminga, BOEKINGSBURO ir. Siete Hamminga, ENTERTAINMENTBUREAU ir. Siete Hamminga, ENTERTAINMENTBURO ir. Siete Hamminga, ARTIESTENBUREAU ir. Siete Hamminga, BOEKINGSKANTOOR ir. Siete Hamminga, IMPRESARIAAT ir. Siete Hamminga, MUZIEKBURO ir. Siete Hamminga, MUZIEKBUREAU ir. Siete Hamminga, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU ir. Siete Hamminga, ARTIESTENBOEKINGSBURO ir. Siete Hamminga, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR ir. Siete Hamminga.

Offerte ir. Siete Hamminga aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag