Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Ilja Gort boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ilja Gort boeken?

Ilja Gort boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ilja Gort.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ilja Gort.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ilja Gort ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ilja Gort plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ilja Gort

Van componist van reclametunes tot succesvol wijnmaker
Ilja Gort is componist van reclametunes. Nescafé, Randstad, KLM, Heineken en vele, vele andere. Daarnaast is hij wijnboer in Frankrijk en schrijver.Zijn Tulipe-wijnen, zowel rood, wit als rosé zijn razend populair: Hubrecht Duijker is er lyrisch over en neemt ze met sterren op in zijn wijngidsen en de Supermarktwijngids van Nicolaas Klei omschrijft La Tulipe als ‘de lekkerste rosé van Albert Heijn’.In Frankrijk werd Gort (als Hollander nota bene) uitgekozen als een van de beste wijnboeren van Frankrijk. Op de ‘International Wine Challenge in London’, werd zijn wijn uitgeroepen tot ‘Best Bordeaux Wine 2003’! Zijn rosé ‘La Tulipe’ werd op het Franse ‘Councours des oelologues’ in 2005 uitgeroepen tot beste rosé van Frankrijk.Ilja Gort is ook een succesvol schrijver. Zijn eerste boek, ‘Leven als Gort in Frankrijk’, is een buitengewoon humoristisch boek vol verhalen over zijn belevenissen tussen de wijnboeren op het Zuid-Franse platteland. Het werd meteen een bestseller en er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren van het boek verkocht. Zijn tweede boek, ‘Met Gort de Boer op’, samen met Jonnie Boer, ging over zijn liefde voor het Nederlandse land en de ‘cuisine Hollandaise’ was eveneens een groot succes. Zijn derde boek ‘Het Wijnsurvivalboek’, een wijnboek voor bierdrinkers, is opnieuw een bestseller: er werden er meer dan 75.000 van verkocht. Begin vorig jaar verscheen Gorts vierde boek ‘Overleven als Gort in Frankrijk’, dat meteen de eerste week de boekentophonderd binnenstormde. In juli 2008 publiceerde Gort zijn eerste roman: ‘Het Merlot Mysterie’, wederom een bestseller. In 2015 kwam ‘Château Fatale’ uit, een wijn-thriller. Gort is een inspirerend redenaar en heeft een zeer verrassende, buitengewoon geestige performance over wijn, Frankrijk en hoe je het beste uit je leven kunt halen.Zien, ruiken, voelen, proeven, horen: Haal alles uit je zintuigen. Afhankelijk van de tijdsduur kan Gorts optreden worden aangevuld met een uitgebreide wijnboeren-wijnproeverij, of met een performance waarbij hij, samen met het publiek, live muziek componeert bij televisiecommercials met een focus op marketing en beleving.Gort woont en werkt afwisselend in Nederland en in zijn geliefde Frankrijk.

Ilja Gort boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ilja Gort.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ilja Gort, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ilja Gort en de eventuele overige kosten om een optreden van Ilja Gort mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ilja Gort.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ilja Gort. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ilja Gort checken, een gratis optie plaatsen op Ilja Gort en de boeking(en) van Ilja Gort voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ilja Gort, BOEKINGSBUREAU Ilja Gort, BOEKINGSBURO Ilja Gort, ENTERTAINMENTBUREAU Ilja Gort, ENTERTAINMENTBURO Ilja Gort, ARTIESTENBUREAU Ilja Gort, BOEKINGSKANTOOR Ilja Gort, IMPRESARIAAT Ilja Gort, MUZIEKBURO Ilja Gort, MUZIEKBUREAU Ilja Gort, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ilja Gort, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ilja Gort, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ilja Gort.

 

Offerte Ilja Gort aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag