Eigenschappen Henk de Velde boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Henk de Velde boeken?

Henk de Velde boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk de Velde.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Henk de Velde.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Henk de Velde ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk de Velde plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Henk de Velde

Zeezeiler en poolreiziger

Henk de Velde is Nederlands de meest bekende zeezeiler. Hij heeft meer mijlen gezeild dan welke andere zeiler ook. Geboren 12 januari 1949 te IJsselmuiden. Ging naar zee op z’n 15e als lichtmatroos. Haalde zijn stuurmanspapieren in 1968 op de Zeevaartschool in Amsterdam. Werd gezagvoerder in 1978.  Het zelfde jaar nam hij ontslag en begon aan zijn eerste wereldreis met zijn toenmalige vrouw, Gini. De wereldreis duurde 7 jaren. Onderweg in 1981 werd op Paaseiland zijn zoon Stefan geboren. In 1985 kwam hij, na de scheiding in Zuid Afrika, alleen terug. Zijn tweede reis was met de catamaran Alisun JB in 1988/89. Hij zeilde in 158 dagen met één stop, in Bluff op Nieuw Zeeland, de wereld rond. De derde reis was met de catamaran Zeeman. De reis werd geteisterd door technische problemen. Drie dagen voor aankomst in Brest had hij een aanvaring met een drijvende container. Hij werd gered door het Russische schip Harry Pollit en geopereerd op Madeira van de opgelopen schedelbasisfractuur. De Zeeman werd geborgen en omgebouwd tot de C1000.

Het wereldrecord stond op 109 dagen. Met deze 21 meter lange catamaran vertrok Henk opnieuw en zeilde in 1996 in 119 dagen non-stop de wereld rond. De vijfde reis was met het stalen zeiljacht Campina boven Rusland langs. Niemand had dit ooit geprobeerd. Hij overwinterde 11 maanden in het ijs van Siberië en kwam eind 2004 terug. In 2007 vertrok Henk met de trimaran Juniper voor zijn Never Ending Voyage. Henk schreef 7 boeken over zijn zeilreizen en twee levensbeschouwelijke werkjes. Zijn nieuwste boek “Nergens is ook Ergens” komt begin 2010 uit. Het belangrijkste in ieders leven zijn de keuzes die hij/zij zelf maakt. Bent u tevreden met hetgeen het leven u biedt verander het niet. Klaag niet want het u hebt in onze Westerse maatschappij de vrijheid om een eigen keuze te maken. Maar zijn uw ambities gefocust op het “onmogelijke”, ga er dan voor en bepaal uw eigen prioriteiten. Luister naar elke raad die in uw hoofd blijft hangen. Laat de rest uw ene oor in gaan en het ander weer uit. Relativeer voor uzelf. Ondanks dat u uzelf of uw onderneming centraal zet hoeft u geen egoïst te zijn. Er is niets nieuws onder de zon. Maar niets is onmogelijk. De eigen wil is de sterkste kracht in de mens. Henk de Velde is een gepassioneerde spreker.

Henk de Velde boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Henk de Velde.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Henk de Velde, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Henk de Velde en de eventuele overige kosten om een optreden van Henk de Velde mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Henk de Velde.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Henk de Velde. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Henk de Velde checken, een gratis optie plaatsen op Henk de Velde en de boeking(en) van Henk de Velde voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Henk de Velde, BOEKINGSBUREAU Henk de Velde, BOEKINGSBURO Henk de Velde, ENTERTAINMENTBUREAU Henk de Velde, ENTERTAINMENTBURO Henk de Velde, ARTIESTENBUREAU Henk de Velde, BOEKINGSKANTOOR Henk de Velde, IMPRESARIAAT Henk de Velde, MUZIEKBURO Henk de Velde, MUZIEKBUREAU Henk de Velde, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Henk de Velde, ARTIESTENBOEKINGSBURO Henk de Velde, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Henk de Velde.

Offerte Henk de Velde aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag