Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Huib Hudig boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Huib Hudig boeken?

Huib Hudig boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Huib Hudig.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Huib Hudig.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Huib Hudig ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Huib Hudig plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Huib Hudig

Het verschil tussen een goede en een inspirerende speech.

Veel mensen zien op tegen het houden van een toespraak of hebben een hekel er aan. En dat terwijl een geslaagd optreden zoveel op kan leveren: meer aanzien, meer invloed en meer business.

Wat maakt de ene speech of presentatie nou beter dan de andere? En hoe bereik je het effect dat je publiek geinspireerd raakt, dat het lijkt of ‘ het licht aan gaat in de zaal’? Speechschrijver en –coach Huib Hudig schreef ‘ Het speechboekje’ , een praktisch handboek dat je in 10 eenvoudige stappen helpt een inspirerende speech te maken én te houden. Hij maakt daarbij gebruik van moderne technieken van presentatie, speech- en scenarioschrijven en analyseert beelden van toespraken.

Huib Hudig begon in 2004 als speechschrijver bij het ministerie van Justitie, eerst voor ministers Donner en Verdonk. Voor Verdonk schreef hij onder andere de speech op de Dam na de moord op Theo van Gogh. In 2010 maakte Hudig de overstap naar de VVD- Tweede Kamerfractie en schreef onder andere speeches en opinieartikelen voor Mark Rutte tijdens de Tweede kamerverkiezingen van 2010.

Huib Hudig is inzetbaar voor een verfrissende presentatie over speechen met voorbeelden van bekende toespraken. Ook kun je in een workshop aan de slag met schrijf- en presentatie oefeningen, waarmee je meteen de basis legt voor een inpirerende speech.

 

Huib Hudig boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Huib Hudig.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Huib Hudig, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Huib Hudig en de eventuele overige kosten om een optreden van Huib Hudig mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Huib Hudig.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Huib Hudig. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Huib Hudig checken, een gratis optie plaatsen op Huib Hudig en de boeking(en) van Huib Hudig voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Huib Hudig, BOEKINGSBUREAU Huib Hudig, BOEKINGSBURO Huib Hudig, ENTERTAINMENTBUREAU Huib Hudig, ENTERTAINMENTBURO Huib Hudig, ARTIESTENBUREAU Huib Hudig, BOEKINGSKANTOOR Huib Hudig, IMPRESARIAAT Huib Hudig, MUZIEKBURO Huib Hudig, MUZIEKBUREAU Huib Hudig, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Huib Hudig, ARTIESTENBOEKINGSBURO Huib Hudig, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Huib Hudig.

 

Offerte Huib Hudig aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag