Het Foute Uur (Q-Music)

Eigenschappen Het Foute Uur (Q-Music) boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min.
Geluid
Exclusief

Het Foute Uur (Q-Music) boeken?

Het Foute Uur (Q-Music) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Het Foute Uur (Q-Music).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Het Foute Uur (Q-Music).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Het Foute Uur (Q-Music) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Het Foute Uur (Q-Music) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Het Foute Uur (Q-Music)

Extra informatie Het Foute Uur (Q-Music)

Biografie Het Foute Uur (Q-Music)
Het Foute Uur is al zeven jaar lang voor heel veel mensen de perfecte start van de dag op Q-music. En al even zoveel jaar is Het Foute Uur een vast en uiterst succesvol onderdeel van Q-music presents The Party.

Vanaf nu is Het Foute Uur *live* ook los te boeken! Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits die stiekem eigenlijk best goed zijn. Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement! Want of het thema nou Fout, Carnaval, Après-ski, 80’s 90’s, Dance Classics, Disco of Kerst is… Het Foute Uur is altijd op z’n plek en gegarandeerd een doorslaand succes!

En weet je wat het leuke is? Jouw publiek kan de totale controle over Het Foute Uur hebben! Stel van te voren een lijst samen en de Q-DJ zal deze op onnavolgbare wijze door de speakers laten knallen. Enne… heel hard meezingen met Het Foute Uur mag. There are no limits!

Het Foute Uur van Q-Music is excl. techniek echter incl. Radio-Spots, Poster-opmaak, Q-Goodies.
Het Foute Uur (Q-Music) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Het Foute Uur (Q-Music) boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Het Foute Uur (Q-Music).

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Het Foute Uur (Q-Music), neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Het Foute Uur (Q-Music) en de eventuele overige kosten om een optreden van Het Foute Uur (Q-Music) mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Het Foute Uur (Q-Music).
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Het Foute Uur (Q-Music). Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Het Foute Uur (Q-Music) checken, een gratis optie plaatsen op Het Foute Uur (Q-Music) en de boeking(en) van Het Foute Uur (Q-Music) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Het Foute Uur (Q-Music), BOEKINGSBUREAU Het Foute Uur (Q-Music), BOEKINGSBURO Het Foute Uur (Q-Music), ENTERTAINMENTBUREAU Het Foute Uur (Q-Music), ENTERTAINMENTBURO Het Foute Uur (Q-Music), ARTIESTENBUREAU Het Foute Uur (Q-Music), BOEKINGSKANTOOR Het Foute Uur (Q-Music), IMPRESARIAAT Het Foute Uur (Q-Music), MUZIEKBURO Het Foute Uur (Q-Music), MUZIEKBUREAU Het Foute Uur (Q-Music), ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Het Foute Uur (Q-Music), ARTIESTENBOEKINGSBURO Het Foute Uur (Q-Music), ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Het Foute Uur (Q-Music).

 

Offerte Het Foute Uur (Q-Music) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag