Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Govert de Roos boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Govert de Roos boeken?

Govert de Roos boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Govert de Roos.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Govert de Roos.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Govert de Roos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Govert de Roos plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Govert de Roos

“Het juiste gevoel oproepen, daar draait het om in mijn beleving van het vak”

Govert de Roos ontwikkelt al op zeer jeugdige leeftijd zijn passie voor fotografie. Het begint met zijn liefde voor popmuziek en de uitdaging om tijdens liveconcerten vooraan met de echte fotografen mee te schieten. Zo af en toe levert dat een scherp beeld op. Thuis geniet hij van het toveren in de donkere kamer.

Op vijftienjarige leeftijd weet hij met een vervalst pasje door te dringen tot de hairpeace-bedpeace actie van John Lennon en Yoko Ono. Dat wordt opgemerkt door de beroepsfotografen die zijn lef bewonderen. Zo ontmoet hij in 1969 Nico van der Stam, portretfotograaf, die Govert in dienst neemt en hem met name het ambacht fotografie eigen maakt.

Als assistent-fotograaf krijgt Govert de gelegenheid zelfstandig sessies te organiseren met befaamde Nederlanders, nationale en internationale popgroepen. Het eerste half jaar haalt hij al twee covers…

In 1972 stapt hij over naar Claude Vanheye, popfotograaf, die nog dichter bij de actuele muziekwereld staat. Govert is een bewonderaar van zijn werk en krijgt nu de kans om zich te ontplooien in wat hijzelf met fotografie wil. Onder Claudes leiding verschijnt er veel werk van Goverts hand in de muziektijdschriften. Inmiddels historische beelden.

Na drie jaar wordt het tijd om zich als zelfstandig fotograaf te vestigen.

In juli 1975 start Govert, onder eigen naam, een bescheiden studio in een sfeervolle garage midden in Amsterdam. Hij blijft daar 30 jaar!

In 1982 namen Paul Huf en Govert de Roos een uniek initiatief. Verbolgen over de afwezigheid van de Nederlandse fotografie in de verschillende musea, begonnen zij met het samenstellen van een fotocollectie die zij met vooruitziende blik Dutch Photography noemden. Na 10 jaar vasthoudendheid en overtuiging beleefde in 1991 de collectie haar premiere in de Nieuwe Kerk te Amsterdam, onder de titel Het Beslissende Moment. De collectie bestaat uit 164 fotos van 164 fotografen.

Hij werkt voor talloze bladen. Daarnaast wordt hij veel gevraagd voor platen/cd-hoezen, waarin hij zijn creativiteit goed kwijt kan.Hij ontwikkelt zijn vermogen mensen te portretteren en verstaat de kunst ieders mooiste kant te belichten. Altijd anders maar toch herkenbaar als een de Roos. Met een schepje er bovenop heet dat glamour.

Zo wordt zijn naam onlosmakelijk gekoppeld aan de entertainment.

Toch is de glitter en glamour die hen omringt niet waar hij op uit is. Met zijn foto’s wil Govert de Roos juist de mythe doorbreken: Een fraaie buitenkant staat altijd in het teken van de persoon, die zich daardoor sterker voelt en zich eerder zal inzetten.

Momenteel is hij actief binnen de wereld van muziek, theater en film.

Inmiddels gaat ook zijn vrije werk een grotere rol spelen en exposeert hij van tijd tot tijd. Hij geniet van de vrijheid zijn eigen ideeën en ervaring te bundelen in die ene gepassioneerde blik.

Trots op:

1979 – Prijs Rundy Magazine Duitsland: beste hoes Lucifers Friend 1978

1980 – 1e Prijs Muziek Expres: beste hoes Nederland Kayak

1982 – 1e Prijs Zilveren camera Theater en Kunst : portret Kitty Courbois

1988 – Genomineerd met vier foto’s Diamond Award Festival

1989 – Overzichtstentoonstelling Naarden Fotofestival

1995 – Eerste Playmate voor Russische Playboy-editie

1998 – Beste radio-affiche buitenland American Broadcasting Society

2005 – Beste natuurfoto 2004 : koe

2005 – Expositie Schreeuwen Naarden Fotofestival

2006 – Expositie Schreeuwen als décor tijdens thema-avond BANG in Stadsschouwburg Amsterdam

2007 – Toekenning LOF Prijs (Lucas-Ooms Fonds) voor grote betekenis voor de nederlandse tijdschriftenbranche

2009 – Winnaar Grote Paul 2009

2009 – Expostie Schreeuwen in de Verkade Theaterfabriek te Den Bosch

2009 – Overzichtstentoonstelling ter gelegenheid van 40-jarig jubileum in het American Hotel te Amsterdam

2009 – Opening Govert de Roos Suite in het American Hotel te Amsterdam.

2009 – Verkoop paneel van 12 fotos Debbie Harry aan Pinewood Studios in Engeland

Govert de Roos boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Govert de Roos.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Govert de Roos, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Govert de Roos en de eventuele overige kosten om een optreden van Govert de Roos mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Govert de Roos.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Govert de Roos. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Govert de Roos checken, een gratis optie plaatsen op Govert de Roos en de boeking(en) van Govert de Roos voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Govert de Roos, BOEKINGSBUREAU Govert de Roos, BOEKINGSBURO Govert de Roos, ENTERTAINMENTBUREAU Govert de Roos, ENTERTAINMENTBURO Govert de Roos, ARTIESTENBUREAU Govert de Roos, BOEKINGSKANTOOR Govert de Roos, IMPRESARIAAT Govert de Roos, MUZIEKBURO Govert de Roos, MUZIEKBUREAU Govert de Roos, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Govert de Roos, ARTIESTENBOEKINGSBURO Govert de Roos, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Govert de Roos.

Offerte Govert de Roos aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag