Golden Earring

Eigenschappen Golden Earring boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
90 min.
Geluid
Op aanvraag

Golden Earring boeken?

Golden Earring boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Golden Earring.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Golden Earring.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Golden Earring ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Golden Earring plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Golden Earring

https://youtube.com/watch?v=YQs4Ra_qEvI

Extra informatie Golden Earring

De Golden Earring, een publiekstrekker, die met hun rockshows vooral het publiek van middelbare leeftijd snel op de dansvloer krijgen.
Als Golden Earrings, actief sinds 1961, was de band in de tweede helft van de jaren zestig het vlaggenschip van Beatstad Den Haag. In die tijd was de latere producer Jaap Eggermont (o.a. Stars On 45) drummer. Barry Hay (ex-The Haigs) verving in 1967 zanger Frans Krassenburg.

Het eerste plaatwerk bevatte sixtiespop. Ook later weerspiegelde de muziek van de Earrings de tijdsgeest. Psychedelische invloeden deden hun intrede eind jaren zestig, rock aan het begin van de jaren zeventig. In 1969 werd de groepsnaam veranderd in Golden Earring. In dat jaar ontving George Kooymans, de belangrijkste componist van de band, de Zilveren Harp. Please go (1965) was de eerste van een immense reeks hitsingles. Met Dong-dong-di-ki-di-gi-dong (1968), Back Home (1970), Radar love (1973), Twilight zone (1982) en When the lady smiles (1984) bereikte de band de eerste plaats van de Nederlandse hitparade. Ook in de rest van Europa was de band actief, onder meer met The Who (1972). De Earring toerde tussen 1969 en 1983 acht keer in de Verenigde Staten, waar het klassieke Radar love in 1973 in de Top-10 belandde. Hetzelfde gebeurde met Twilight zone in 1982.

In de jaren zeventig maakten achtereenvolgens toetsenist Robert Jan Stips (ex-Supersister) en gitarist Eelco Gelling (ex-Cuby The Blizzards) korte tijd deel uit van de Earring. Grootschalige Nederlandse optredens vonden plaats in Scheveningen (1986 en 1993) en Den Haag (1989 en 1995). In 1992 ging ook de Earring op de dan populaire ‘unplugged’-toer. Deze akoestische werkwijze paste de Earring met groot commercieel en artistiek succes toe op het album The naked truth (1992) en op de theaterpodia. De band wisselde deze intieme concerten af met elektrische rockshows. De in de loop der jaren ondernomen solo-escapades van de Earring-musici waren minder succesvol dan de groepsplaten. Golden Earring kreeg in 1974 en 1983 de Exportprijs en in 1983 de Gouden Harp. In 1985 werd de band bekroond met een Edison.

Golden Earring boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Golden Earring.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Golden Earring, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Golden Earring en de eventuele overige kosten om een optreden van Golden Earring mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Golden Earring.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Golden Earring. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Golden Earring checken, een gratis optie plaatsen op Golden Earring en de boeking(en) van Golden Earring voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Golden Earring, BOEKINGSBUREAU Golden Earring, BOEKINGSBURO Golden Earring, ENTERTAINMENTBUREAU Golden Earring, ENTERTAINMENTBURO Golden Earring, ARTIESTENBUREAU Golden Earring, BOEKINGSKANTOOR Golden Earring, IMPRESARIAAT Golden Earring, MUZIEKBURO Golden Earring, MUZIEKBUREAU Golden Earring, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Golden Earring, ARTIESTENBOEKINGSBURO Golden Earring, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Golden Earring.

 

Offerte Golden Earring aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag