Eigenschappen Gerlof Bos MBA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gerlof Bos MBA boeken?

Gerlof Bos MBA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerlof Bos MBA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerlof Bos MBA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerlof Bos MBA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerlof Bos MBA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Gerlof Bos MBA

Onverwachte oplossingen
Gewoon heel erg goed om je heen kijken, onverwachte oplossingen liggen vaak voor het grijpen. Was het maar zo simpel als het klinkt. Internetondernemer Gerlof Bos heeft dit talent als geen ander ontwikkeld. Zijn creatieve en praktische kijk op de uitdagingen en kansen van de hedendaagse ondernemer maken hem tot een verrassend en inspirerend spreker.Om je heen kijken is overigens minder vanzelfsprekend dan het lijkt. Waar veel ondernemers gevangen lijken in de denkpatronen van hun bedrijfstak, stapt Gerlof juist graag over de grenzen van een vakgebied heen. Daarbij laat hij zien dat een retailprobleem soms al een antwoord heeft in de gastvrijheidssector, dat men soms in de landbouw over de zelfde dingen nadenkt als in het vervoer; en dat technologie onverwachte mogelijkheden kan creëren voor al deze sectoren.De kunst van het ontdekken van onverwachte kansen is te danken aan deze brede belangstelling. Gerlof heeft zijn grondige opleiding dan ook steeds gecombineerd met het ondernemerschap: niet alleen tijdens zijn MBA, toen hij zijn plannen voor internetonderneming LookingforBooking uitwerkte, maar al tijdens de basisschool. Op zijn achtste was hij al succesvol door marktkansen te zien die anderen nog niet zagen en door daar met een nieuw businessconcept op in te spelen.Gerlof heeft in Maastricht de Hoge Hotelschool en zijn MBA gedaan. Op zijn 24e startte hij de internetbookingssite LookingforBooking.com. De afgelopen jaren heeft hij zijn ideeën over ondernemen en internetmarketing op TV kunnen uitdragen in de programma’s van Herman den Blijker en in zijn eigen programma “Hallo Holland”. In het project ‘Voor de Goede Zaak’ van het Dagblad van het Noorden heeft hij tal van ondernemers praktisch kunnen oriënteren bij het vernieuwen van hun bedrijf met de mogelijkheden die het internet biedt. Daarnaast is hij betrokken gebleven bij het onderwijs, waar zijn inzicht wordt gewaardeerd als lid van de  Advisory Board van de Stenden Hotel Management School en de Saxion Hogeschool Deventer, en als examinator/deskundige bij de Hoge Hotelschool Maastricht.Gerlofs dynamische presentaties leggen de link tussen creatief ondernemen en concrete marktvragen en –kansen. Hoewel zijn deskundigheid op het gebied van innovatieve internet-oplossingen inmiddels bij een groter publiek bekend is, zal zijn originele kijk elke ondernemer aanspreken die niet bang is buiten de gebaande paden te treden.

Gerlof Bos MBA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerlof Bos MBA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerlof Bos MBA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerlof Bos MBA en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerlof Bos MBA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerlof Bos MBA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerlof Bos MBA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerlof Bos MBA checken, een gratis optie plaatsen op Gerlof Bos MBA en de boeking(en) van Gerlof Bos MBA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerlof Bos MBA, BOEKINGSBUREAU Gerlof Bos MBA, BOEKINGSBURO Gerlof Bos MBA, ENTERTAINMENTBUREAU Gerlof Bos MBA, ENTERTAINMENTBURO Gerlof Bos MBA, ARTIESTENBUREAU Gerlof Bos MBA, BOEKINGSKANTOOR Gerlof Bos MBA, IMPRESARIAAT Gerlof Bos MBA, MUZIEKBURO Gerlof Bos MBA, MUZIEKBUREAU Gerlof Bos MBA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerlof Bos MBA, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerlof Bos MBA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerlof Bos MBA.

Offerte Gerlof Bos MBA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag