Eigenschappen Gerard Pabst boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gerard Pabst boeken?

Gerard Pabst boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerard Pabst.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerard Pabst.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerard Pabst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Pabst plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Gerard Pabst

Proefmeester, culinair adviseur, MKB-veranderingsdeskundige

Gerard Pabst is Internationaal proefmeester en succesvol ondernemer. Hij beschikt over uitzonderlijke smaakpapillen en is expert op het combineren van dranken en met name: wijnen en spijzen. De kennis die hij op dit vlak heeft en de passie voor zijn vak, deelt hij graag met een breed publiek. Maar, zijn passie omvat nog veel meer. Als ervaren ondernemer wil Gerard kennis delen: mensen adviseren en inspireren. Hij brengt ondernemers die hun bedrijf (weer) vitaal willen maken én houden tot verrassende resultaten. Dit doet hij vanuit een compleet eigen visie. Zijn creatieve denkwijze zet hij op meer fronten in. Gerard is namelijk ook de man achter de schermen van diverse programma’s op tv.

Zet Gerard voor een publiek en de energie en passie waarmee hij vertelt over eten, drinken en ondernemen, raakt ieders Bourgondische (ondernemers)hart.

 

Proefmeester

De wereld kent slechts 72 proefmeesters en Gerard is één van hen. Gerard was op jonge leeftijd al geïnteresseerd en zo kwam hij via de Brouwerij-wereld in aanraking met smaak en beleving hiervan. Daar krijgt hij de smaak te pakken en hij blijkt talent te hebben. Enkele jaren later ontdekt hij de wereld van de wijn. Dat is het helemaal! Hij volgt cursus na cursus en bekwaamt zich in alles wat maar met wijnen en spijzen te maken heeft. Vooral het combineren van wijnen en spijzen heeft zijn interesse. In het buitenland rondt hij de bijzondere opleiding tot proefmeester af.

De juiste combinatie…

Als proefmeester werkt Gerard als adviseur voor diverse Nederlandse tophorecabedrijven… Totdat hij in 1998 met zijn vrouw het roer omgooit. Doel: een groter publiek laten ervaren hoe wijnen en spijzen gecombineerd kunnen worden. Geïnspireerd door Franse wijnboeren, beginnen ze in een Brabantse boerderij het 1e echte proeflokaal. Een uniek concept toenmalig in Nederland en een enorm succes. Tussen de gasten, met de gasten, over de gasten!

 

Raedsheer

Alsof hij het aan zijn water voelde… In 2008, net voor de crisis, verkoopt Gerard de boerderij. De crisis raakt de horeca hard en dit brengt Gerard ertoe om iets wat hij altijd al deed professioneel aan te gaan pakken: mensen in hun kracht brengen, kennis en ervaring meebrengen en daardoor ondernemingen weer concreet vitaal maken. Hij richt De RaedsHeeren op, een groep ervaren experts die van aanpakken weten.

 

Visie

Gerards visie op (horeca-)ondernemerschap anno nu is zeer verfrissend. Culitainment is het sleutelwoord. Geen geld verdienen door de koffie een dubbeltje duurder te maken, nee geld verdienen door klanten weer echt tot gast te maken. Mensen zodanig verwennen dat ze geen rekening betalen, maar een vergoeding voor een positieve ervaring. Laat dé Beleving weer hoogtij vieren! 

Deze andere aanpak vraagt om gedragsveranderingen binnen ondernemingen. Hutje op de hei-sessies om dit te bereiken zijn aan Gerard niet besteed. In plaats daarvan valt hij met zijn RaedsHeeren een bedrijf binnen alsof ze The A-team zijn. Tijd voor actie! En uitzonderlijk: de hoognodige na-zorg.

Zin!

Enthousiast als hij is, deelt Gerard zijn kennis graag met iedereen die nog meer plezier wil halen uit eten, drinken en ondernemen. Geen ingewikkelde theoretische verhalen, maar aansprekende en bruikbare kennis. Energy-Boost in het kwadraat. Door de onderhoudende en soms hilarische manier waarop Gerard zijn ervaring deelt, krijgt u ongetwijfeld meteen zin om zelf actief aan de slag te gaan. Met eten, drinken, ondernemen… of een combinatie daarvan.

 

Inmiddels is hij met zijn club RaedsHeeren ook al bezig in de gehele dienstverlenende MKB-sector: die zo hard getroffen wordt: vergeet gisteren en ga vandaag voor morgen!!

“een gevleugelde” uitspraak van Gerard: wanneer anderen Nee zeggen, doen wij JA..

 

Gerard heeft tevens voor Nederland en België het allereerste ‘Keurmerk voor de Achterdeur’ ontwikkeld. Dit soort APK-Keurmerk garandeert je bedrijf van een Fitte Gezonde onafhankelijke onderneming, die direct een financiële quik-win Boost kan garanderen. 

 

Gerard Pabst boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerard Pabst.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerard Pabst, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerard Pabst en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerard Pabst mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerard Pabst.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerard Pabst. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerard Pabst checken, een gratis optie plaatsen op Gerard Pabst en de boeking(en) van Gerard Pabst voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerard Pabst, BOEKINGSBUREAU Gerard Pabst, BOEKINGSBURO Gerard Pabst, ENTERTAINMENTBUREAU Gerard Pabst, ENTERTAINMENTBURO Gerard Pabst, ARTIESTENBUREAU Gerard Pabst, BOEKINGSKANTOOR Gerard Pabst, IMPRESARIAAT Gerard Pabst, MUZIEKBURO Gerard Pabst, MUZIEKBUREAU Gerard Pabst, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerard Pabst, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerard Pabst, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerard Pabst.

 

Offerte Gerard Pabst aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag