Eigenschappen Gerard Arninkhof boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gerard Arninkhof boeken?

Gerard Arninkhof boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerard Arninkhof.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerard Arninkhof.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerard Arninkhof ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Arninkhof plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Gerard Arninkhof

Tientallen jaren het vertrouwde gezicht van het NOS-Journaal

Als presentator van het NOS-journaal was Gerard Arninkhof een bekende verschijning. Hij kreeg vooral waardering voor de nuchtere en heldere manier waarop hij het nieuws bracht. En voor z’n onafhankelijke opstelling.

Gerard begon z’n loopbaan als leraar, maar koos al snel voor de journalistiek. Bij twee dagbladen maakte hij zich vertrouwd met het journalistieke handwerk. Daarna specialiseerde hij zich verder. Ondermeer op sociaaleconomisch terrein. Dat gebeurde in de woelige jaren ’70 bij de vakbeweging. Dat was het tijdvak waarin de sociale partners uiteindelijk het harmoniemodel weer opzochten en de basis legden voor wat bekend raakte als ‘het poldermodel’.

De overstap naar de televisie was de volgende fase. Bij het NOS-Journaal beoefende hij verschillende disciplines. Als politiek redacteur was hij jarenlang verslaggever en duider van het Haagse nieuws. Als speciale verslaggever berichtte hij ondermeer over grote internationale conflicten (Irak, Kosovo). In al die hoedanigheden draaide het vooral om de vraag : hoe leg ik al die ingewikkelde kwesties begrijpelijk uit voor het grote publiek.

De afgelopen jaren was Gerard Arninkhof behalve presentator ook eindredacteur. Wat nóg meer vroeg van zijn vermogen om belangrijke ontwikkelingen in binnen- en buitenland boeiend én begrijpelijk samen te vatten.

Als dagvoorzitter leidde hij regelmatig grote en kleinere bijeenkomsten. Vooral bij sterk inhoudelijke onderwerpen komen zijn journalistieke kwaliteiten van pas. Goed luisteren, analyseren, samenvatten. En niet te vergeten: mensen met respect behandelen.

Of je nu journalist bent of dagvoorzitter, je hebt dezelfde opdracht: de problemen (en eventuele oplossingen) zo helder mogelijk over het voetlicht krijgen, en dat is Gerard Arninkhof zeker toevertrouwd.

Gerard Arninkhof boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerard Arninkhof.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerard Arninkhof, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerard Arninkhof en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerard Arninkhof mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerard Arninkhof.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerard Arninkhof. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerard Arninkhof checken, een gratis optie plaatsen op Gerard Arninkhof en de boeking(en) van Gerard Arninkhof voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerard Arninkhof, BOEKINGSBUREAU Gerard Arninkhof, BOEKINGSBURO Gerard Arninkhof, ENTERTAINMENTBUREAU Gerard Arninkhof, ENTERTAINMENTBURO Gerard Arninkhof, ARTIESTENBUREAU Gerard Arninkhof, BOEKINGSKANTOOR Gerard Arninkhof, IMPRESARIAAT Gerard Arninkhof, MUZIEKBURO Gerard Arninkhof, MUZIEKBUREAU Gerard Arninkhof, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerard Arninkhof, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerard Arninkhof, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerard Arninkhof.

Offerte Gerard Arninkhof aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag