Eigenschappen Frank van Leer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Frank van Leer boeken?

Frank van Leer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank van Leer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank van Leer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank van Leer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank van Leer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Frank van Leer

Motiveren van de sales

Frank van Leer heeft een achtergrond als salesmanager bij een Amerikaans Computerbedrijf (EMC) en was daarvoor al actief als trainer op de Nederlandse markt. Hij heeft het vak als trainer geleerd bij Mercuri International. Sinds hij in 1999 zelfstandig is gaan werken heeft hij in alle werelddelen meer dan 25.000 mensen getraind, gecoacht en weten te inspireren met zijn onorthodoxe benadering van het verkoopvak. Doordat hij veel internationale organisaties traint, wordt hij vaak ook in andere landen waar deze organisaties gevestigd zijn gevraagd. In elk land weet Frank de brug te slaan tussen deelnemers met de meest uiteenlopende achtergronden en ervaring. Door zijn vermogen complexe sales processen te ontleden tot op de kern weet hij de next step te bepalen in een verkoop proces. Zijn originele en recht-toe-recht-aan approach zorgt ervoor dat de overgrote meerderheid van zijn deelnemers niet alleen zijn tips weet te onthouden, maar deze ook met succes weet toe te passen. Frank heeft de laatste 2 jaar met zijn gezin in New York gewoond en door zelf toe te passen waar hij over spreekt heeft hij in korte tijd ook daar een klantenkring weten op te bouwen. In Amerika wordt zijn positief kritische insteek hoog gewaardeerd. Als sprekend voorbeeld van zijn eigen filosofie en uitgebreide verkoopervaring is Frank zeer goed in staat de meest kritische salesforce te motiveren en te inspireren om nog meer uit zichzelf te halen of sales trajecten sterk te verkorten door met veel meer impact op een hoger niveau een effectieve verkoop boodschap achter te laten. Als het om sales gaat is een kennismaking met Frank van Leer een must. Doelgroep

Variërend van beginnende verkopers tot en met doorgewinterde verkooprotten in het vak. Van eerste jaar sales trainee tot board room consultants; Frank’s optredens hebben het meeste impact bij een salespubliek aan de vooravond van een zwaar kwartaal of aan het begin van de launch van een nieuw product. Met zijn inzicht in verkoopprocessen en ontelbare voorbeelden kan Frank een grote groep enthousiast maken om met nieuw elan de verkoopuitdagingen aan te gaan.

De adviezen van Frank van Leer zijn van onschatbare waarde geweest voor onder andere:

ABN, BULL, IBM, KPN, SAP, MICROSOFT, VAN LANSCHOT BANKIERS, BOER EN CROON, THEODOOR GILLISSEN, ELSEVIER INTERNATIONAL, EMC, AUDAX, BAM, BP, BELL MICRO, CHECKPOINT, DIXONS, DAIMLER CHRYSLER, DATABASEMENT, EMC, EINS GmbH, E-STORAGE, ESSENT, GETRONICS, FA-MED, HYPERION, HP, ITAA, ISIT,INTERBEST, LEASEPLAN, LOST BOYS, ORACLE, OCTUS, PWC, PEOPLESOFT, PRESIKHAAF, PECOMA, QURIUS, SAS,REGUS, RAF, RIJNCONSULT, SIEMENS, SAPPI, START, TRAVEL CARD, TELE2, UNISYS, VERSATEL, WOLTERS KLUWER, WITLOX ACCOUNTANTS, XEROX, YAMAHA.

Frank van Leer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frank van Leer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank van Leer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank van Leer en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank van Leer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank van Leer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank van Leer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frank van Leer checken, een gratis optie plaatsen op Frank van Leer en de boeking(en) van Frank van Leer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frank van Leer, BOEKINGSBUREAU Frank van Leer, BOEKINGSBURO Frank van Leer, ENTERTAINMENTBUREAU Frank van Leer, ENTERTAINMENTBURO Frank van Leer, ARTIESTENBUREAU Frank van Leer, BOEKINGSKANTOOR Frank van Leer, IMPRESARIAAT Frank van Leer, MUZIEKBURO Frank van Leer, MUZIEKBUREAU Frank van Leer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frank van Leer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frank van Leer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frank van Leer.

Offerte Frank van Leer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag