Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen André Jurres boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

André Jurres boeken?

André Jurres boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van André Jurres.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van André Jurres.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van André Jurres ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van André Jurres plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie André Jurres

“Haal het maximum uit je dag!”

André Jurres heeft een technische en een marketing achtergrond. Hij heeft meer dan 20 jaar professionele ervaring in de sectoren van media, multimedia, telecommunicatie en energie. Aan het begin van zijn loopbaan specialiseerde hij zich in het management van multimedia en ’turnkey’ projecten, nadien was hij verantwoordelijk voor telecom bedrijven bij Telia Sonera, Belgacom en KPN mobile.

In november 2001 richtte André Jurres WattPlus (later Essent Belgium) op als nieuwe energieleverancier op de Belgische markt en met de bedoeling om actief mee te werken aan een succesvolle vrijmaking van de markt. Van september 2002 tot september 2006 was hij CEO van Essent Belgium.

Vandaag is hij ondermeer medeoprichter van NPG Energy, een ontwikkelaar, investeerder en morgen uitbater van duurzame productie. Verder werkt hij sinds juli 2007 voor een Scandinavisch energiebedrijf waar hij onder andere de raad van bestuur adviseert over de energiemarkt in de Benelux.

In totaal heeft André meer dan 10 bedrijven mee helpen uitbouwen in vier verschillende landen en is dusdanig goed geplaatst om zijn visie te geven over onderwerpen zoals liberalisering processen, hoe positioneer ik een nieuwe speler in de markt, the echte prijs van onze energie, de rol van de regering in de ontwikkeling van duurzame energie, het business model voor duurzame energie, wat is er verkeerd gegaan met de telecom liberalisering en wat kunnen we ervan leren, welke regulering hebben we nodig om een markt te liberaliseren, energie van a tot z(voor leken), wat is van belang en wat niet in ondernemen en wat is de echte waarde van het liberaliseren van markten.

Als auteur van verschillende studies is André in regelmatig contact met alle niveaus van de politieke en zakelijke wereld. Hij geeft lezingen in het Nederlands, Engels en Frans.

André’s motto is: “Haal het maximum uit je dag!”

André Jurres boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van André Jurres.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van André Jurres, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van André Jurres en de eventuele overige kosten om een optreden van André Jurres mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van André Jurres.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor André Jurres. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van André Jurres checken, een gratis optie plaatsen op André Jurres en de boeking(en) van André Jurres voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT André Jurres, BOEKINGSBUREAU André Jurres, BOEKINGSBURO André Jurres, ENTERTAINMENTBUREAU André Jurres, ENTERTAINMENTBURO André Jurres, ARTIESTENBUREAU André Jurres, BOEKINGSKANTOOR André Jurres, IMPRESARIAAT André Jurres, MUZIEKBURO André Jurres, MUZIEKBUREAU André Jurres, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU André Jurres, ARTIESTENBOEKINGSBURO André Jurres, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR André Jurres.

 

Offerte André Jurres aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag