Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Jan Bor boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Jan Bor boeken?

dr. Jan Bor boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Jan Bor.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Jan Bor.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Jan Bor ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Jan Bor plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Jan Bor

De geschiedenis van de filosofie

Jan Bor groeide op in een bekend artistiek gezin. Evenals zijn vele bezoeken aan het Stedelijk Museum onder de bezielende leiding van Willem Sandberg was een ontmoeting met de kunstenaar Wim de Haan in 1963 medebepalend voor zijn latere zoektocht. Na een kandidaats in de opvoedkunde (1969) studeerde Bor filosofie aan de Universiteit van Amsterdam.

Naast zijn studie was hij medewerker van het meditatiecentrum De Kosmos te Amsterdam (1970-1971) en initieerde hij met een paar vrienden het vormingscentrum Het Gras in dezelfde stad (1972-1975). Een jaar na zijn afstuderen in 1975 vertrok Bor naar Japan om er het zenboeddhisme onder Kobori Roshi te praktiseren. Vervolgens was, van 1977 tot en met 1986, Ven. Myokyo-ni (dr. Irmgard Schloegl) zijn zenmeester.

Intussen publiceerde hij de bestseller 25 eeuwen filosofie (1982) en een aantal lange essays over metafysica (waaronder een over De Haan), en werkte hij gestaag aan een proefschrift over de Franse filosoof Henri Bergson. Dat voltooide hij in 1990. In 1995 verscheen De verbeelding van het denken. Geillustreerde geschiedenis van de westerse en oosterse filosofie (samen met Errit Petersma en Jelle Kingma), waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht.

Daarvoor, van 1994 tot 2002 schreef Bor een wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad. En eerder was hij medewerker en redacteur van het radioprogramma God zij met ons (1991-1993). Met filmer Alexander Oey maakt hij in 1992 een film over de Amerikaanse filosoof Richard Rorty en vervolgens een aantal films voor de BOS. Hij leverde het idee voor Oey’s film Zen and War (2009).

Recente publicaties van Jan Bor: Een (nieuwe) geschiedenis van de filosofie (2011); De moed tot het onmogelijke: Kierkegaard en zen (samen met Ton Lathouwers en Luce Ramaker, 2010); Filosofie in een notendop (2009); Op de grens van het denken. De filosofie van het onzegbare (2005); 25 eeuwen oosterse filosofie (samen met Karel van der Leeuw, 2003).

Bor gaf les aan de Academia Vitae te Deventer (2005-2010), de Hogeschool van Amsterdam (1982-2004) en het Murmellius Gymnasium te Alkmaar (1978-1981) en, als gastdocent, aan ondermeer de Universiteit Utrecht (2002) en de Rijksacademie voor beeldende kunsten te Amsterdam (1989-1991).

Hij was tien jaar voorzitter van de programmaraad van de stichting Filosofie Oost-West (2000-2010). Hij organiseerde verschillende lezingenreeksen en symposia, benevens workshops en cursussen voor het bedrijfsleven en de overheid. Hij geeft lezingen en workshops door het hele land en treedt op als moderator.

 

dr. Jan Bor boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Jan Bor.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Jan Bor, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Jan Bor en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Jan Bor mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Jan Bor.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Jan Bor. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Jan Bor checken, een gratis optie plaatsen op dr. Jan Bor en de boeking(en) van dr. Jan Bor voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Jan Bor, BOEKINGSBUREAU dr. Jan Bor, BOEKINGSBURO dr. Jan Bor, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Jan Bor, ENTERTAINMENTBURO dr. Jan Bor, ARTIESTENBUREAU dr. Jan Bor, BOEKINGSKANTOOR dr. Jan Bor, IMPRESARIAAT dr. Jan Bor, MUZIEKBURO dr. Jan Bor, MUZIEKBUREAU dr. Jan Bor, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Jan Bor, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Jan Bor, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Jan Bor.

 

Offerte dr. Jan Bor aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag