Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Frank Krake boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Frank Krake boeken?

Frank Krake boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank Krake.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank Krake.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank Krake ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank Krake plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Frank Krake

Rollercoaster; van faillissement tot succesvolle verkoop!

De laatste 12 jaar uit het ondernemersleven van Frank Krake zijn het best te omschrijven als een achtbaan. Na de verkoop in april 2012 van zijn bedrijf Bukatchi (Outdoor Lifestyle), een grossier in tuinmeubelen, is Krake begonnen met het schrijven van een boek over het enerverende traject dat hij in die 12 jaar heeft afgelegd en het geven van presentaties en lezingen over de vele facetten van het ondernemerschap.

Na zijn studie (HEAO-CE) is hij in 1989 zijn carriere begonnen als inkoper bij Wehkamp in Zwolle. In 1994 besluit hij de andere kant van de tafel op te zoeken als commercieel directeur bij Unimeta BV. Een fabrikant van tuinmeubilair met 300 FTE’s en een fabriek zo groot als drie voetbalvelden aan de rand van het centrum van Enschede.

Daar werkt hij zich op tot directeur/eigenaar, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Vele rampen worden overleefd; van vuurwerkramp tot SARS en van 9/11 tot het faillissement van een toeleverancier. Krake kan er vol vuur en tegelijkertijd relativerend over vertellen. Daarbij spelen de (financiele) avonturen met diverse banken een belangrijke rol.

En als Unimeta dan in 2005 zelf failliet gaat, zit hij zonder werk of uitkering thuis. Maar Krake recht zijn rug en start een kop-staart bedrijf in tuinmeubelen genaamd Bukatchi BV. Dit bedrijf bouwt hij uit van 4 naar bijna 20 medewerkers en een omzet van meer dan 10 miljoen Euro en vestigingen in Hengelo, QingXi (China) en Cirebon (Indonesie). Waarna hij in april 2012 het bedrijf succesvol verkoopt aan een professionele participatiemaatschappij, in combinatie met een ervaren buy-in manager.

Onderdeel van de verkooptransactie is ook het succesvolle TiTaTuinmeubelen.nl. Met dit nieuw opgezette bedrijf verrast hij in augustus 2011 voetbalminnend Nederland als hoofdsponsor van De Graafschap. En waar media-circus speelt zich af rond deze opvallende naam en vele uitzendingen op TV zijn het gevolg. Hiermee brengt Krake zijn hieronder genoemde studie in de praktijk; ’Successful brandmanagement in SME”s”.

In die tussenliggende jaren heeft hij namelijk zijn part-time studie Master of Marketing Strategy aan de Rijks Universiteit Groningen met een wetenschappelijke publicatie afgerond. In 2005 verschijnt zijn artikel “Successful Brand Management in SME’s”, de verkorte versie van zijn thesis, in het vooraanstaande Amerikaanse wetenschappelijke tijdschrift; “Journal of Product and Brand Management”.

Krake combineert de vele facetten van het ondernemerschap op praktische wijze en met een gedegen theoretische onderbouwing, tot een inspirerend verhaal. Met daarin een stevige audio-visuele ondersteuning en de nodige dosis humor.

Een inspiratiebron voor iedere ondernemer!

Voor meer informatie over ‘de rampondernemer’: klik hier. 

Frank Krake boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frank Krake.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank Krake, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank Krake en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank Krake mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank Krake.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank Krake. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frank Krake checken, een gratis optie plaatsen op Frank Krake en de boeking(en) van Frank Krake voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frank Krake, BOEKINGSBUREAU Frank Krake, BOEKINGSBURO Frank Krake, ENTERTAINMENTBUREAU Frank Krake, ENTERTAINMENTBURO Frank Krake, ARTIESTENBUREAU Frank Krake, BOEKINGSKANTOOR Frank Krake, IMPRESARIAAT Frank Krake, MUZIEKBURO Frank Krake, MUZIEKBUREAU Frank Krake, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frank Krake, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frank Krake, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frank Krake.

 

Offerte Frank Krake aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag