Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Food Detectives boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Food Detectives boeken?

Food Detectives boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Food Detectives.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Food Detectives.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Food Detectives ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Food Detectives plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Food Detectives

Culinaire kenners en onderzoekers
Marian Mudder en Daniëlle Hermans combineerden hun culinaire kennis en gedegen onderzoekvaardigheden en schreven een whodunnit over de herkomst van bekende gerechten.In hun presentatie gaan zij in op de mythes rond een aantal wereldberoemde gerechten en vertellen hoe het echt zit. Ook laten zij zien wat er heden ten dage is overgebleven van de oorspronkelijke receptuur.Hun boek ‘Fooddetective – Zoektocht naar de herkomst van ’s werelds bekendste gerechten’, kan tevens als relatiegeschenk dienen en/of onderdeel van een goody-bag vormen.Marian Mudder is actrice en auteur van de romans ‘Geluksblind, De perfecte minnares en Volgende keer bij ons’. Marian is ook  overtuigd hobbykok. In de aanloop tot haar carrière heeft ze ruime ervaring in de horeca opgedaan en enige jaren in de keuken van een restaurant gewerkt. Marian Mudder studeerde drama aan het Conservatorium van Antwerpen en heeft enige tijd psychologie gestudeerd. Grote bekendheid kreeg ze als het personage Vera Prins in de serie Baantjer. Verder heeft ze aan talloze toneel en televisieproducties gespeeld zoals Westenwind, Vrouwenvleugel, Flikken Maastricht en recentelijk Goede tijden, slechte tijden. Momenteel is ze werkzaam als life coach. Daniëlle Hermans is auteur. Haar grote belangstelling voor de Nederlandse geschiedenis en cultuur en haar liefde voor spannende boeken zette haar aan tot het schrijven van hedendaagse thrillers met typisch Nederlands cultuurhistorische elementen. Zij debuteerde in 2008 met ‘Het tulpenvirus’, dat in elf landen verscheen, waaronder de USA, Duitsland en Italië. Na vier historische thrillers en een forensische detective schreef ze in 2014 samen met Esther Verhoef ‘Stil in mij’ (non-fictie). Haar boeken worden gelauwerd om haar gedegen research.

Food Detectives boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Food Detectives.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Food Detectives, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Food Detectives en de eventuele overige kosten om een optreden van Food Detectives mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Food Detectives.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Food Detectives. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Food Detectives checken, een gratis optie plaatsen op Food Detectives en de boeking(en) van Food Detectives voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Food Detectives, BOEKINGSBUREAU Food Detectives, BOEKINGSBURO Food Detectives, ENTERTAINMENTBUREAU Food Detectives, ENTERTAINMENTBURO Food Detectives, ARTIESTENBUREAU Food Detectives, BOEKINGSKANTOOR Food Detectives, IMPRESARIAAT Food Detectives, MUZIEKBURO Food Detectives, MUZIEKBUREAU Food Detectives, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Food Detectives, ARTIESTENBOEKINGSBURO Food Detectives, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Food Detectives.

Offerte Food Detectives aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag