Eigenschappen Floris Evers MA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Floris Evers MA boeken?

Floris Evers MA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Floris Evers MA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Floris Evers MA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Floris Evers MA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Floris Evers MA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Floris Evers MA

Voormalig hockeyinternational

Floris Evers, hockeyer bij AHBC in Amsterdam, speelde tijdens zijn interlandcarrière 175 wedstrijden voor het Nederlands elftal. Als aanvoerder van dit elftal sloot hij zijn internationale carrière af met het winnen van zilver tijdens de Olympische Zomerspelen 2012, nadat hij eerder zilver had behaald tijdens de Olympische spelen in Athene (2004). Naast zijn eigen inspanningen op het hockeyveld, brengt hij graag zijn passie voor hockey over op de nieuwe generatie en organiseert vanuit de Floris Evers Hockey Experience jaarlijks een unieke serie hockeykampen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel, maar plezier staat voorop. Hetzelfde geldt voor zijn deelname aan de Hockey India League, waar hij afgelopen jaar tijdens deze 6-weken durende competitie kampioen werd met zijn team Ranchi Rinos.

Ook buiten het hockeyveld is Evers actief. Zo rondde hij een Master af in geschiedenis, werkte hij bij Boer Croon als consultant en is hij nu als Performance Coach actief bij Peak4. Hij volgde een opleiding tot yogatrainer in India, een cursus Positive Psychology en heeft een grote passie voor filosofie. Deze combinatie van sport, geesteswetenschappen en het bedrijfsleven maken hem een unieke spreker.

Evers wordt gekenmerkt als een charismatisch spreker, die ad rem is en humoristisch. Tijdens zijn lezingen maakt hij een verbinding tussen sport en bedrijfsleven. Hij spreekt onder andere over thema’s als het maximale uit jezelf halen en duurzaam presteren. Omdat hij zelf afviel voor de Olympische Spelen in 2008, maar wel weer kon deelnemen aan de Spelen in 2012, kan hij bij uitstek vertellen over hoe om te gaan met tegenslagen en motivatie te blijven behouden. Naast lezingen verzorgt Evers ook dagvoorzitterschappen en is hij inzetbaar als veilingmeester.

Floris Evers MA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Floris Evers MA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Floris Evers MA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Floris Evers MA en de eventuele overige kosten om een optreden van Floris Evers MA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Floris Evers MA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Floris Evers MA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Floris Evers MA checken, een gratis optie plaatsen op Floris Evers MA en de boeking(en) van Floris Evers MA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Floris Evers MA, BOEKINGSBUREAU Floris Evers MA, BOEKINGSBURO Floris Evers MA, ENTERTAINMENTBUREAU Floris Evers MA, ENTERTAINMENTBURO Floris Evers MA, ARTIESTENBUREAU Floris Evers MA, BOEKINGSKANTOOR Floris Evers MA, IMPRESARIAAT Floris Evers MA, MUZIEKBURO Floris Evers MA, MUZIEKBUREAU Floris Evers MA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Floris Evers MA, ARTIESTENBOEKINGSBURO Floris Evers MA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Floris Evers MA.

Offerte Floris Evers MA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag