Fantasticos

Eigenschappen Fantasticos boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Fantasticos boeken?

Fantasticos boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fantasticos.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fantasticos.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fantasticos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fantasticos plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Fantasticos

Extra informatie Fantasticos

Fantasticos worden dé nieuwe Nederlandstalige muziektrend in het Hollandse lied!
De Fantasticos wordt de nieuwe Nederlandstalige muziektrend in het Hollandse lied! Twee boezemvrienden Henk (ex Les Chromona’s) en Johnny (ex Sunstreams) hebben elkaar na jarenlange vriendschap opnieuw gevonden in hun gezamelijke muzieksmaak.
Een verrassende combinatie van Nederlandstalige meezingers, schlagers en levenspop in de sound van 2012. Bij de eerste try-outs ging overal het dak er af wat al snel resulteerde in een platencontract bij NRGY Music. Het eerste CD-album is al in de maak en als voorloper presenteren zij de debuutsingle ‘Weet je wat jij voor mij bent’.
De Fantasticos live is een geweldige belevenis van twee fantastische muzikanten die in korte tijd Nederland zullen gaan veroveren.

Fantasticos boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Fantasticos.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fantasticos, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Fantasticos en de eventuele overige kosten om een optreden van Fantasticos mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fantasticos.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fantasticos. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Fantasticos checken, een gratis optie plaatsen op Fantasticos en de boeking(en) van Fantasticos voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Fantasticos, BOEKINGSBUREAU Fantasticos, BOEKINGSBURO Fantasticos, ENTERTAINMENTBUREAU Fantasticos, ENTERTAINMENTBURO Fantasticos, ARTIESTENBUREAU Fantasticos, BOEKINGSKANTOOR Fantasticos, IMPRESARIAAT Fantasticos, MUZIEKBURO Fantasticos, MUZIEKBUREAU Fantasticos, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Fantasticos, ARTIESTENBOEKINGSBURO Fantasticos, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Fantasticos.

 

Offerte Fantasticos aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag