Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Fabian Touw boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Fabian Touw boeken?

Fabian Touw boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fabian Touw.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fabian Touw.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fabian Touw ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fabian Touw plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Fabian Touw

De kracht van succesbeleving
Fabian Touw is een sportman pur sang en een rasechte ondernemer. Het motiveren van mensen is hem op het lijf geschreven. Hij is een personal trainer met een eigen studio, heeft diverse sportprestaties op zijn naam staan. Ook heeft hij iemand begeleid voor het programma Obese van RTL4. De Marathon van Rotterdam, 140 km fietsen, de Iron Man in Zurich of een bergexpeditie, Fabian gaat geen uitdaging uit de weg en dit met name voor zijn eigen stichting ‘I Am Sport’. Hij wil mensen overtuigen dat je met (succes) mindbeleving en positieve instelling jezelf kunt blijven verrassen.Fabian Touw (1980) is opgegroeid in Rotterdam Oude Noorden, een beruchte wijk waar altijd wel actie en iets te beleven was. Touw is opgevoed door zijn alleenstaande moeder en heeft één zusje. Hij heeft, naast een moeilijke jeugd, ook op een speciale school gezeten, een school voor kinderen die meer aandacht nodig hadden. Hij is echter niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft zichzelf gemaakt tot de man die hij vandaag is.Zijn doel is om slaapwandelaars wakker te schudden

en hen bewust te laten worden wat je met bewustwording in het leven kan bereiken. ‘Er raken steeds meer mensen in een diepere slaap en blijven slaapwandelen, ze hopen dat alles goed blijft gaan, maar zijn eigenlijk niet gelukkig of willen stiekem veranderen, maar zijn bang. Er is een verandering nodig om een beleving op gang te brengen, zodat het bewustzijn wordt geprikkeld en je kunt doen wat je eigenlijk echt wilt doen’, zegt Touw.Achtergrond: • 1996 Fitness (op 15-jarige leeftijd). Nooit meer mee gestopt. 

• 2002 atletiek. Favoriete nummers waren de 100 en 150 meter sprint om snelheid, explosiviteit en coördinatie op te bouwen. 

• 2004 boksen. Focus op flexibiliteit, mobiliteit en uithoudingsvermogen. Kampioen van Zuid-Holland geweest. • 2010 eigen Personal Trainingstudio Rotterdam, FT PT Nederland

• 2013 oprichting Stichting I Am Sport • 2014 oprichting online health platform FTPT25 • 2015 Fabian gaat zijn podium verbreden, hij wil meer mensen helpen inspireren als spreker.

• Tot heden: diverse Marathons, Triathlons en Racefietswedstrijden.

Fabian Touw boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Fabian Touw.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fabian Touw, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Fabian Touw en de eventuele overige kosten om een optreden van Fabian Touw mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fabian Touw.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fabian Touw. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Fabian Touw checken, een gratis optie plaatsen op Fabian Touw en de boeking(en) van Fabian Touw voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Fabian Touw, BOEKINGSBUREAU Fabian Touw, BOEKINGSBURO Fabian Touw, ENTERTAINMENTBUREAU Fabian Touw, ENTERTAINMENTBURO Fabian Touw, ARTIESTENBUREAU Fabian Touw, BOEKINGSKANTOOR Fabian Touw, IMPRESARIAAT Fabian Touw, MUZIEKBURO Fabian Touw, MUZIEKBUREAU Fabian Touw, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Fabian Touw, ARTIESTENBOEKINGSBURO Fabian Touw, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Fabian Touw.

 

Offerte Fabian Touw aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag