Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Esma Choho boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Esma Choho boeken?

Esma Choho boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Esma Choho.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Esma Choho.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Esma Choho ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Esma Choho plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Esma Choho

Everybody wants to feel good. Few (want to) work for it.

Esma Choho is eigenaar en oprichter van esmachoho – bureau voor persoonlijk leiderschap. Een klein gespecialiseerd bureau, gevestigd in Amsterdam, dat trajecten ontwikkelt op het gebied van executive coaching en strategische gedragsverandering. Esma Choho en haar team coachen en adviseren CEO’s, politici, televisiepersoonlijkheden en young professionals, geheel volgens een eigen methodiek die – gecombineerd met een hands-on-aanpak – voor goede resultaten zorgt.

Marokkaanse power lady

Esma Choho (Bodegraven, 1971) is van Marokkaanse afkomst en heeft Economie en Management aan de Hogeschool Utrecht en Sociale Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam gestudeerd. Als student is Esma actief met het schrijven van essays voor onder meer Amnesty International en Trouw en werkt zij als producer voor de IKON en de NPS. Ook organiseert en begeleidt zij dialogen en debatten tussen moslims en niet-moslims en is zij gastspreker op de Universiteit van Amsterdam.

Veelgevraagd expert

In 2007 krijgt Esma Choho bekendheid met haar boek Moslim Unlimited. Een zelfhulpboek dat moslims helpt bij hun leven in het Westen. Esma wordt uitgeroepen tot de islamitische Dr. Phil; haar directe en pragmatische aanpak spreekt aan. Een aanpak die Esma ook steeds hanteert bij haar coaching- en consultancystrajecten. Inmiddels wordt Choho vaak gevraagd als expert over issues aangaande de islam in het Westen en voert zij daar regelmatig het woord over voor onder meer Al Jazeera English en BBC World. Volgens NRC Handelsblad “leert dit boek de lezer meer over hedendaagse poldermoslims dan theologische discussies over tolerantie, sociologische studies over integratie, of journalistieke brandbrieven over het Marokkanenprobleem”.

Missie: mensontwikkeling bevorderen

Al sinds 1996 wordt Esma Choho veelvuldig benaderd voor adviestrajecten over (gedrags)verandering bij personen of bedrijven. In 2009 richt zij esmachoho-bureau voor strategische gedragsverandering op. Het bureau – met vier medewerkers en een team van tien psychologen – richt zich door middel van coaching, training en consultancy op (persoonlijk) leiderschap. Ook biedt het consultancytrajecten aan op het gebied van culturele diversiteit en culturele intelligentie.

Een greep uit de vraagstukken waar esmachoho voor wordt benaderd:

– Hoe ontwikkel ik multicultureel talent binnen mijn bedrijf?

– Waar haal ik de energie vandaan om een interne verandering door te voeren?

– Hoe ontwikkel ik producten voor allochtonen?

– Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers beter naar mij luisteren?

– Hoe stuur ik internationale teams aan?

– Ik heb continu stress door de groei van mijn bedrijf. Hoe ga ik daar beter mee om?

Naast CEO’s, politici en televisiepersoonlijkheden werkt esmachoho voor opdrachtgevers als het NOS Nieuws, het ministerie van Binnenlandse Zaken en de ambassade van de Verenigde Staten.

Pragmatische en eigenzinnige aanpak

De methode van Esma Choho is simpel, maar doeltreffend: richt je niet op wat je niet kunt veranderen, maar alleen op wat je wel kunt veranderen. Met andere woorden: niet klagen over anderen, maar focussen op je eigen problemen en ontwikkeling.

Esma Choho: “Mijn methode, genaamd Choho Mindset, is erop gebaseerd dat er een groot verschil bestaat tussen denken en doen. Zoals het zeggen dat je wilt stoppen met roken en dat ook daadwerkelijk doen.” Choho gelooft er sterk in dat organisaties pas veranderen als (individueel) gedrag verandert. Haar ervaringen als moslima komen daarbij goed van pas. Regelmatig haalt zij haar coachees uit hun comfort zone en ontregelt zij hen om hun vertrouwen te winnen. “Met name blanke mannen van vijftig jaar en ouder die grote bedrijven leiden zijn niet gewend aan kritiek. Al helemaal niet van een kleine, jonge en goedgebekte Marokkaans-Nederlandse dame!” aldus Choho.

 

Esma Choho boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Esma Choho.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Esma Choho, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Esma Choho en de eventuele overige kosten om een optreden van Esma Choho mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Esma Choho.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Esma Choho. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Esma Choho checken, een gratis optie plaatsen op Esma Choho en de boeking(en) van Esma Choho voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Esma Choho, BOEKINGSBUREAU Esma Choho, BOEKINGSBURO Esma Choho, ENTERTAINMENTBUREAU Esma Choho, ENTERTAINMENTBURO Esma Choho, ARTIESTENBUREAU Esma Choho, BOEKINGSKANTOOR Esma Choho, IMPRESARIAAT Esma Choho, MUZIEKBURO Esma Choho, MUZIEKBUREAU Esma Choho, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Esma Choho, ARTIESTENBOEKINGSBURO Esma Choho, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Esma Choho.

 

Offerte Esma Choho aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag