Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Paul Tang boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Paul Tang boeken?

dr. Paul Tang boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Paul Tang.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Paul Tang.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Paul Tang ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Paul Tang plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Paul Tang

Econoom en voormalige financieel en fiscaal woordvoerder voor de PvdA in de Tweede Kamer

Dr. Paul Tang is een scherp en breed econoom en is voormalig financieel en fiscaal woordvoerder voor de PvdA in de Tweede Kamer. Als econoom kent Paul Tang de wereld van het economisch beleid van binnenuit. Hij is gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam op het onderwerp economische groei. Jarenlang heeft hij gewerkt als rekenmeester van het rijk bij het Centraal Planbureau. Hij is verbonden geweest aan de WRR en heeft leiding gegeven aan een denktank van het Ministerie voor Economische Zaken. Paul Tang heeft een flink aantal grote publicaties bereid en geleid, bijvoorbeeld over de toekomst van Europa, globalisering en outsourcing, de welvaartstaat en de Nederlandse concurrentiepositie, maar ook over de beoordeling van grootschalige infrastructuurprojecten.

Als politicus was Paul Tang in de PvdA-fractie de tegenhanger van Wouter Bos. Zijn periode in de Tweede Kamer staat in het teken van de financiële en economische crisis. Zo is hij een vroeg voorstander van splitsing van banken, een scherp criticaster van het beloningsbeleid bij banken en bedrijven, een scepticus bij het Stabiliteitspact, een tegenstander van gaten in de winstbelasting ten koste van kleine, snelgroeiende bedrijven.

Zijn opvattingen over het tekort van de Nederlandse politiek en in het bijzonder van linkse partijen is hem niet altijd in dank afgenomen.

Op dit moment is hij onder meer bezig met een studie naar Nederlandse pensioenen samen met Sweder van Wijnbergen: ‘het risico van rentenieren’.

dr. Paul Tang boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Paul Tang.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Paul Tang, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Paul Tang en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Paul Tang mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Paul Tang.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Paul Tang. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Paul Tang checken, een gratis optie plaatsen op dr. Paul Tang en de boeking(en) van dr. Paul Tang voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Paul Tang, BOEKINGSBUREAU dr. Paul Tang, BOEKINGSBURO dr. Paul Tang, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Paul Tang, ENTERTAINMENTBURO dr. Paul Tang, ARTIESTENBUREAU dr. Paul Tang, BOEKINGSKANTOOR dr. Paul Tang, IMPRESARIAAT dr. Paul Tang, MUZIEKBURO dr. Paul Tang, MUZIEKBUREAU dr. Paul Tang, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Paul Tang, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Paul Tang, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Paul Tang.

 

Offerte dr. Paul Tang aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag