Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Erik van Wattingen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Erik van Wattingen boeken?

Erik van Wattingen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik van Wattingen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erik van Wattingen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erik van Wattingen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik van Wattingen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Erik van Wattingen

Goed projectmanagement: moeilijk maar niet onmogelijk!

Projecten nemen bij organisaties een steeds belangrijkere rol in. Vaak zijn externe omstandigheden de reden van noodzakelijke veranderingen. In de praktijk blijkt het echter lastig te zijn om een project goed uit te voeren. Het is dan ook zonder twijfel de lastigste vorm van management die denkbaar is. Het is niet eenvoudig aan het begin van een project maximale zekerheid te garanderen, terwijl gedurende het traject invloeden van buitenaf de beoogde resultaten ondermijnen. Een projectmanagementmethodiek kan ondersteunend zijn, maar is zeker geen garantie tot succes. De menselijke factor is de sleutel tot een succesvol project, een factor waar veel te weinig aandacht aan wordt besteed.

Erik van Wattingen is mede-eigenaar van Lucid, gespecialiseerd in project- en interim-management. Organisaties die problemen hebben met een specifiek project of projectmatig werken in zijn algemeenheid, doen vaak een beroep op zijn kennis en expertise. Ook gaat hij graag trajecten aan met een hoog afbreukrisico. Naast zijn werk in het veld verzorgt Erik trainingen, workshops en simulaties waarin hij zijn ervaringen deelt.

De praktijk is leidend voor zijn aanpak en hij laat zich niet beïnvloeden de vele boeken met onderliggende theorieën die over dit onderwerp zijn geschreven. Erik is werkzaam in diverse markten en culturen, waardoor hij vanuit verschillende perspectieven naar het vakgebied kan kijken. De actieweek ‘538 voor War Child’ en een internationaal verandertraject voor de dealingroom van een grote financiële dienstverlener prijken onder andere op zijn CV. Ook het feit dat hij alle denkbare projectrollen heeft bekleed, geeft hem een brede blik op het vakgebied. De basis voor zijn werk werd in het begin van de negentiger jaren gelegd met het succesvol voltooien van de HBO opleidingen Bedrijfsinformatica en Bedrijfskunde. Daarna heeft de praktijk Erik gevormd tot wat hij nu is: een succesvolle projectmanager die graag zijn ervaringen met anderen deelt.

 

Erik van Wattingen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erik van Wattingen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erik van Wattingen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erik van Wattingen en de eventuele overige kosten om een optreden van Erik van Wattingen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erik van Wattingen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erik van Wattingen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erik van Wattingen checken, een gratis optie plaatsen op Erik van Wattingen en de boeking(en) van Erik van Wattingen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erik van Wattingen, BOEKINGSBUREAU Erik van Wattingen, BOEKINGSBURO Erik van Wattingen, ENTERTAINMENTBUREAU Erik van Wattingen, ENTERTAINMENTBURO Erik van Wattingen, ARTIESTENBUREAU Erik van Wattingen, BOEKINGSKANTOOR Erik van Wattingen, IMPRESARIAAT Erik van Wattingen, MUZIEKBURO Erik van Wattingen, MUZIEKBUREAU Erik van Wattingen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erik van Wattingen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erik van Wattingen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erik van Wattingen.

 

Offerte Erik van Wattingen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag