Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bruno Ganz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bruno Ganz boeken?

Bruno Ganz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bruno Ganz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bruno Ganz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bruno Ganz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bruno Ganz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bruno Ganz

Een van de beste acteurs van Europa

Bruno Ganz is één van de bekendste Europese acteurs na zijn optreden in Der Untergang als Adolf Hitler, waar hij Hitler volgens de critici zeer nauwkeurig en angstwekkend echt speelde. Bruno Ganz begon in 1961 met theater en bouwde een goede stabiele reputatie op als acteur. In 1970 was hij medeoprichter van de Schaubühne, een groot bekend theater in west Berlijn. Zijn film optredens begonnen pas echt in 1976 met de rol in Sommergäste (Summer Guests) waarin hij zich goed kon ontplooien.

Na deze rol speelde hij in zowel Europese als Amerikaanse films zoals: Der Amerikanische Freund, The Boys from Brazil, Nosferatu: Phantom der Nacht, Der Himmler über Berlin (ook bekend als Wings of Desire), Luther, The Manchurian Candidate en natuurlijk Der Untergang dat genomineerd werd voor een oscar als beste buitenlandse film. Sinds 1996 is Ganz de houder van de Iffland-ring, een award voor de beste Duits sprekende acteur.

Bruno Ganz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bruno Ganz.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bruno Ganz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bruno Ganz en de eventuele overige kosten om een optreden van Bruno Ganz mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bruno Ganz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bruno Ganz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bruno Ganz checken, een gratis optie plaatsen op Bruno Ganz en de boeking(en) van Bruno Ganz voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bruno Ganz, BOEKINGSBUREAU Bruno Ganz, BOEKINGSBURO Bruno Ganz, ENTERTAINMENTBUREAU Bruno Ganz, ENTERTAINMENTBURO Bruno Ganz, ARTIESTENBUREAU Bruno Ganz, BOEKINGSKANTOOR Bruno Ganz, IMPRESARIAAT Bruno Ganz, MUZIEKBURO Bruno Ganz, MUZIEKBUREAU Bruno Ganz, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bruno Ganz, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bruno Ganz, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bruno Ganz.

 

Offerte Bruno Ganz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag