Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bruno Tobback boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bruno Tobback boeken?

Bruno Tobback boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bruno Tobback.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bruno Tobback.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bruno Tobback ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bruno Tobback plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bruno Tobback

Voormalig Belgisch minister van Leefmilieu en Pensioenen

In 1992 studeerde Bruno Tobback af aan de VUB als licentiaat Rechten. Aansluitend behaalde hij in 1994 een diploma sociaal en economisch recht aan de Universiteit Gent. Tussen ’92 en ’94 liep Bruno Tobback ook stage in de Europese Commissie bij Europees commissaris Karel Van Miert. In 1994 ging hij aan de slag als advocaat aan de Brusselse balie. Hij bleef actief aan de Balie tot 2001. In 1995 startte hij zijn politieke loopbaan als provincieraadslid in Vlaams-Brabant.

In juni ’95 werd Tobback verkozen als Vlaams volksvertegenwoordiger voor de kieskring Leuven, waarna hij in 2001 fractievoorzitter werd voor sp.a in het Vlaams Parlement. In het Vlaams Parlement was hij onder andere voorzitter van de Commissie Mobiliteit, secretaris voor de Commissie voor Leefmilieu en Natuurbehoud en tweede ondervoorzitter in de Commissie van Onderzoek over de Toekenning en Aanwending van scheepskredieten.

In juni 2004 werd hij opnieuw verkozen tot Vlaams volksvertegenwoordiger voor de kieskring Provincie Vlaams Brabant.

Op 20 juli 2004 legde hij de eed af als Federaal minister van Leefmilieu en Pensioenen.

Sinds de recente federale verkiezingen van 10 juni 2007 zetelt Bruno Tobback als federaal parlementslid in de Commissie belast met de problemen inzake Handels- en Economisch Recht, de Commissie voor de Infrastructuur, het Verkeer en de Overheidsbedrijven, de Commissie Klimaat en Duurzame en Ontwikkeling en in de Commissie voor de Herziening van de Grondwet en de Hervorming van de Instellingen. Daarnaast is hij ook plaatsvervangend lid in de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa en Vergadering van de West-Europese Unie.

Op 16 oktober 2007 werd Bruno Tobback in Leuven verkozen tot voorzitter van sp.a Vlaams-Brabant.

Bruno Tobback boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bruno Tobback.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bruno Tobback, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bruno Tobback en de eventuele overige kosten om een optreden van Bruno Tobback mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bruno Tobback.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bruno Tobback. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bruno Tobback checken, een gratis optie plaatsen op Bruno Tobback en de boeking(en) van Bruno Tobback voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bruno Tobback, BOEKINGSBUREAU Bruno Tobback, BOEKINGSBURO Bruno Tobback, ENTERTAINMENTBUREAU Bruno Tobback, ENTERTAINMENTBURO Bruno Tobback, ARTIESTENBUREAU Bruno Tobback, BOEKINGSKANTOOR Bruno Tobback, IMPRESARIAAT Bruno Tobback, MUZIEKBURO Bruno Tobback, MUZIEKBUREAU Bruno Tobback, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bruno Tobback, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bruno Tobback, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bruno Tobback.

 

Offerte Bruno Tobback aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag