Eigenschappen Halina Reijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Halina Reijn boeken?

Halina Reijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Halina Reijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Halina Reijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Halina Reijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Halina Reijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Halina Reijn

Internationale topactrice

Halina Reijn is actrice en schrijfster. Ze heeft talrijke glansrollen op haar naam staan, zowel theater (onder andere La Voix Humaine, Rouw Siert Electra) als film (onder andere Valkyrie, Zwartboek). Halina is verbonden aan Toneelgroep Amsterdam. In 2005 publiceert ze haar debuutroman Prinsesje Nooitgenoeg.

Halina studeert aan de Toneelacademie Maastricht, waarna ze door Theu Boermans gevraagd wordt om bij de Theatercompagnie te komen spelen. Daar speelt ze in meerdere toneelstukken, waaronder Hamlet, Lulu en Shopping Fucking, waarvoor ze in 1998 de Colombina ontvangt.

In 2003 stapt Reijn over naar Toneelgroep Amsterdam, waar ze onder regie van Ivo van Hove in verschillende stukken te zien is, waaronder Con Amore, De 3 Zusters, Het Temmen van de Feeks, Hedda Gabler, Rocco, de monoloog La Voix Humaine en Rouw Siert Electra. Voor deze laatste productie wordt ze genomineerd voor de felbegeerde Theo d’Or.

Naast alle ervaring die ze op het toneel opdoet, is Halina ook in verschillende bioscoopfilms te zien, zoals de voor de Oscar voor beste niet-Engelstalig film genomineerde film Zus Zo van Paula van der Oest. Vervolgens is ze te zien in Ik Omhels Je Met Duizend Armen, geregisseerd door Willem van de Sande Bakhuyzen, Zwartboek van Paul Verhoeven en Blind van Tamar van den Dop.

In 2007 vertolkt Halina de rol van Mabel Wisse Smit in de tweedelige televisieserie De Prins en het Meisje, waarvoor ze een Gouden Kalf voor beste actrice ontvangt. In 2009 gaat de Hollywoodfilm Valkyrie onder regie van Bryan Singer in première, waarin ze een rol speelt naast onder andere Tom Cruise. In 2010 is ze te zien in Win/Win van Jaap van Heusden.

Naast haar theater-, film- en televisiewerkzaamheden schrijft Halina in 2005 haar debuutroman Prinsesje Nooitgenoeg en heeft zij de afgelopen vijf jaar een wekelijkse column in het blad VIVA gehad. In 2009 worden haar columns gebundeld tot een dagboek Doen alsof ik iemand anders ben.

Op televisie is ze veelvuldig te zien als tafeldame bij Matthijs van Nieuwkerk in het populaire tv-programma De Wereld Draait Door.

In het najaar van 2010 verschijnt het door Robert Jan Westdijk geregisseerde De Eetclub, naar het boek van Saskia van Noort, met Halina in één van de hoofdrollen.

Onder regie van Ben Sombogaart vertolkt Halina de titelrol in de psychologische thriller Isabelle, naar het boek van Tessa de Loo, die in 2011 in de Nederlandse bioscopen in première zal gaan.

Op het toneel is ze binnenkort met Toneelgroep Amsterdam te zien in Hedda Gabler. Verder werkt Reijn aan twee filmscripts: Prinsesje Nooitgenoeg (naar haar gelijknamige roman) en Mara.

Halina Reijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Halina Reijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Halina Reijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Halina Reijn en de eventuele overige kosten om een optreden van Halina Reijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Halina Reijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Halina Reijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Halina Reijn checken, een gratis optie plaatsen op Halina Reijn en de boeking(en) van Halina Reijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Halina Reijn, BOEKINGSBUREAU Halina Reijn, BOEKINGSBURO Halina Reijn, ENTERTAINMENTBUREAU Halina Reijn, ENTERTAINMENTBURO Halina Reijn, ARTIESTENBUREAU Halina Reijn, BOEKINGSKANTOOR Halina Reijn, IMPRESARIAAT Halina Reijn, MUZIEKBURO Halina Reijn, MUZIEKBUREAU Halina Reijn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Halina Reijn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Halina Reijn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Halina Reijn.

 

Offerte Halina Reijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag