Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Eric F. Ch. Niehe boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Eric F. Ch. Niehe boeken?

Eric F. Ch. Niehe boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eric F. Ch. Niehe.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eric F. Ch. Niehe.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eric F. Ch. Niehe ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eric F. Ch. Niehe plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Eric F. Ch. Niehe

Diplomaat en enthousiasmerende presentator over India

“Alles wat je terecht zegt over India is waar, ……. maar het tegendeel ook.”

Deze vertaalde quote van de voormalige premier van India, Manmohan Singh, is een leidraad voor de “helicopter view“, die mr. Eric F. Ch. Niehe geeft van het hedendaagse India.

Niehe werd op 4 november 1943 geboren in Amsterdam. Zijn vader was zakenman en zijn moeder onderwijzeres. Niehe koos, na zijn rechten studie aan de Universiteit van Amsterdam –met economie als keuzevak-, voor de diplomatie. Zijn loopbaan bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken omvat meer dan veertig jaar, waarin hij zich specialiseerde in behartiging van economische en zakelijke belangen van Nederland, Europese integratie en India. Hij was ambassadeur in Ierland, Hongarije en India. Hij woonde in totaal zeven jaar in New Delhi: eerst als tweede man op de Nederlandse Ambassade van 1982 – 1985, later als ambassadeur van 2003 – 2007.

Teruggekeerd in Nederland werd Niehe in 2008 Voorzitter van het Europa India Instituut van Nyenrode Business Universiteit en werd hij gastvrij ontvangen door de Indiase Gemeenschap, waarin hij een aantal functies bekleedt, zoals honorair lid van de Netherlands India Chamber of Commerce and Trade en adviseur van de Indian Expat Society.

Niehe is een enthousiasmerend presentator, die gebruikmaakt van korte filmpjes en power point. Hij is een veelgevraagd spreker voor zakenleven en academia.

Hij heeft o.m. artikelen geschreven als: “India, de ontwakende reus” (1985) en “India: demography, democracy, diversity and dynamism” (2011).Niehe was hij Voorzitter van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond en roeit hij zelf ook nog steeds (hij zat in de Holland acht op de Olympische Spelen 1968 in Mexico).

 

Eric F. Ch. Niehe boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eric F. Ch. Niehe.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eric F. Ch. Niehe, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eric F. Ch. Niehe en de eventuele overige kosten om een optreden van Eric F. Ch. Niehe mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eric F. Ch. Niehe.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eric F. Ch. Niehe. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eric F. Ch. Niehe checken, een gratis optie plaatsen op Eric F. Ch. Niehe en de boeking(en) van Eric F. Ch. Niehe voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eric F. Ch. Niehe, BOEKINGSBUREAU Eric F. Ch. Niehe, BOEKINGSBURO Eric F. Ch. Niehe, ENTERTAINMENTBUREAU Eric F. Ch. Niehe, ENTERTAINMENTBURO Eric F. Ch. Niehe, ARTIESTENBUREAU Eric F. Ch. Niehe, BOEKINGSKANTOOR Eric F. Ch. Niehe, IMPRESARIAAT Eric F. Ch. Niehe, MUZIEKBURO Eric F. Ch. Niehe, MUZIEKBUREAU Eric F. Ch. Niehe, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eric F. Ch. Niehe, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eric F. Ch. Niehe, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eric F. Ch. Niehe.

 

Offerte Eric F. Ch. Niehe aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag