Ellen ten Damme

Eigenschappen Ellen ten Damme boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Ellen ten Damme boeken?

Ellen ten Damme boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ellen ten Damme.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ellen ten Damme.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ellen ten Damme ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ellen ten Damme plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ellen ten Damme

Extra informatie Ellen ten Damme

Biografie Ellen ten Damme
She acts, sings, composes, makes music, writes en dances, but most importantly of all: this lady rocks! Ellen ten Damme is zangeres, componist en actrice.

Naast haar muziek kent men haar van vele Nederlandse en Duiste TV series en film en natuurlijk van de Zwitser Leven commercials met Huub Stapel. Ook is ze columniste geweest voor de Volkskrant en presenteerde ze “De Vrienden van Amstel Live in Ahoy”. Haar “Parade” shows waarin ze in de huid kruipt van o.a. Nina Hagen, Marlene Dietrich en Blondie zijn razend populair. Kortom: Ellen ten Damme is een vrouw met vele gezichten, maar met nog meer talenten.

Het is de gewoonte van Ellen ten Damme om op te duiken in verschillende gedaanten, op onvermoede plekken : Als pokerkampioene, als mannenmoordenares in Tatort, met het Zwitserleven-gevoel op de Bounty eilanden, als zangeres in de film Volle Maan,en als lijk in de BBC-serie Dalziel Pascoe. Sinds het verschijnen van haar vorige cd, ‘ I am here ‘ (Universal 2001), speelde zij met het Noord Nederlands Orkest, de Jazz Orchestra Big Band, met haar eigen band op de Parade- en Oerolfestivals, en tourde met de Atlantic Affairs show van Udo Lindenberg door Duitsland en China.

In april 2007 is de 3e solo cd van Ellen ten Damme uitgekomen op V2 Music: “Impossible girl “, geproduceerd door gitarist Robin Berlijn, en Ellen. Bijna tegelijkertijd verschijnt er in de filmtheaters door heel Nederland, de documentaire “Ellen ten Damme – As I was wondering where this mixed up little life of mine was leading to”, wat de tevens de openingszin is van de CD “Impossible girl”. Filmmaker Rob Hodselmans volgt op ingetogen wijze de energie zangeres en actrice in een periode waarin zij geconfronteerd wordt met borstkanker.

– nothing ’s impossible for an impossible girl –

Ellen ten Damme boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ellen ten Damme boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ellen ten Damme.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ellen ten Damme, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ellen ten Damme en de eventuele overige kosten om een optreden van Ellen ten Damme mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ellen ten Damme.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ellen ten Damme. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ellen ten Damme checken, een gratis optie plaatsen op Ellen ten Damme en de boeking(en) van Ellen ten Damme voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ellen ten Damme, BOEKINGSBUREAU Ellen ten Damme, BOEKINGSBURO Ellen ten Damme, ENTERTAINMENTBUREAU Ellen ten Damme, ENTERTAINMENTBURO Ellen ten Damme, ARTIESTENBUREAU Ellen ten Damme, BOEKINGSKANTOOR Ellen ten Damme, IMPRESARIAAT Ellen ten Damme, MUZIEKBURO Ellen ten Damme, MUZIEKBUREAU Ellen ten Damme, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ellen ten Damme, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ellen ten Damme, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ellen ten Damme.

 

Offerte Ellen ten Damme aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag