Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Edward Tuheteru boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Edward Tuheteru boeken?

Edward Tuheteru boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edward Tuheteru.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edward Tuheteru.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edward Tuheteru ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edward Tuheteru plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Edward Tuheteru

Bedenker van de PLEK-aanpak (Plek-Leren-Eigen-Kansen)
Edward Tuheteru (1970) is de bedenker van de PLEK-methode.PLEK is een praktische strategie om heel gericht aan je toekomst te werken. Na een carrière van ruim 10 jaar als leidinggevende binnen diverse organisaties (Vodafone, Oxxio) richtte Edward eind 2007 zijn huidige bedrijf op, Let’s Work Together! Met de PLEK ontdek je jouw authentieke verhaal, die je verder helpen bij sollicitaties en andere zakelijke gesprekken.In 2012 verscheen zijn eerste boek ‘Op weg naar mijn PLEK’, waar hij de leiderschapsmethodiek introduceert en langs de vier letters vertelt hij zijn eigen verhaal en het verhaal van anderen in verschillende organisaties. Begin 2015 verscheen zijn tweede boek Op zoek naar je droombaan. Aan de hand van het levensfasemodel van Erik Erikson vertellen jong en oud, in de leeftijd van 11 tot 72 jaar over hun dromen en ambities. Onder meer Marianne Thieme, Maria Genova, Martin Sitalsing en Lenie ‘t Hart vertellen over hun keuzes tijdens hun loopbaan.‘You have to practice what you preach’ luidt zijn devies.Leiderschap begint bij het zelf laten zien, leading by example.In zijn trainingen, workshops en lezingen gebruikt Edward de PLEK-aanpak, in een soort theatervoorstelling, waarbij hij desgewenst het publiek actief betrekt om op zoek te gaan naar zichzelf. Hij put uit het arsenaal van bekende en minder bekende verhalenvertellers (Tiggelaar, Covey) en… behoort zijn gitaar tot de standaarduitrusting bij zijn presentaties.Met zijn eerste solovoorstelling ‘Ik ook van mij’ debuteert Edward dit najaar in het theater. Mijn doel is om zelf te ervaren hoe het is om mijn comfort zone te verlaten. Die stappen maken mensen namelijk ook, zodra ze baan wisselen, of hun eigen bedrijf opzetten. Of juist vastzitten in denken en handelen. Dit helpt mij om mensen te inspireren om in beweging te komen, tijdens een reorganisatie of welke verandering dan ook. In een wereld die veelal gericht is op cijfers en resultaat, is het in mijn ogen net zo belangrijk om te onderzoeken welke drijfveren mensen hebben en wat hen belemmert om actief met hun dromen of doelen aan de slag te gaan. Ik wil mensen verrassen, verbazen,ontroeren en vooral aan het denken zetten, iedere keer weer. Dat is wat iedere organisatie, klein en groot nodig heeft, om waardevol te zijn voor haar klanten en de samenleving.

Edward Tuheteru boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edward Tuheteru.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edward Tuheteru, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edward Tuheteru en de eventuele overige kosten om een optreden van Edward Tuheteru mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edward Tuheteru.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edward Tuheteru. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edward Tuheteru checken, een gratis optie plaatsen op Edward Tuheteru en de boeking(en) van Edward Tuheteru voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Edward Tuheteru, BOEKINGSBUREAU Edward Tuheteru, BOEKINGSBURO Edward Tuheteru, ENTERTAINMENTBUREAU Edward Tuheteru, ENTERTAINMENTBURO Edward Tuheteru, ARTIESTENBUREAU Edward Tuheteru, BOEKINGSKANTOOR Edward Tuheteru, IMPRESARIAAT Edward Tuheteru, MUZIEKBURO Edward Tuheteru, MUZIEKBUREAU Edward Tuheteru, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Edward Tuheteru, ARTIESTENBOEKINGSBURO Edward Tuheteru, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Edward Tuheteru.

 

Offerte Edward Tuheteru aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag