Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Edith van Bommel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Edith van Bommel boeken?

Edith van Bommel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edith van Bommel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edith van Bommel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edith van Bommel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edith van Bommel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Edith van Bommel

Publieksmotivator
Opmerkelijk aan deze ‘dagvoorzitter mét’ zijn haar eigenzinnige, publieksmotiverende energizers. Betrek haar bij uw evenement en u heeft er direct een sparringpartner ideeëngenerator bij. Edith van Bommel staat sinds drie decennia voor grote groepen. Als docent, trainer, coach en als presentator, entertainer, regisseur. Zij staat bekend om haar energie, enthousiasme, fijngevoeligheid en de humorvolle sfeer die zij creëert. Collega’s noemen haar een muzikaal-taalvaardige communicator, die ervan houdt om mensen samen te brengen en ze met elkaar te verbinden. Zij krijgt mensen over de drempel.

Met haar strakke regie en humorvolle aanpak is het ijs binnen tien minuten gebroken. Niet zij, maar de zaal staat centraal. Zij werkt met taal, muziek en regelmatig met klein materiaal, zoals papieren zakken, vouwvliegtuigjes, knalerwten. Als dagvoorzitter heeft zij met haar authentieke ijsbrekers in de loop der jaren heel wat mensen grinnikend, dan wel schaterlachend de bijeenkomst in zien gaan. Zo’n ervaring blijft je bij. Een evenement blijft ‘hangen’. Een gemotiveerd publiek wérkt! Verbinding, dát raakt.

Als Publieksmotivator stond zij onder andere in de Museumnacht, het Concertgebouw, de Kleine Komedie, The Creative Factory, het Groot Handels Gebouw, de Canalparade, op ontmoetingsweekenden van het Humanistisch Verbond, diploma-uitreikingen, landelijke docentendagen, symposia én tussen ontelbare schuifdeuren. Zij was docent-regisseur van zo’n dertig studenttheatergroepen en regisseur-choreograaf van diverse koren. Als Publieksmotivator staat zij op congressen, symposia teambijeenkomsten. Ook is zij onder het motto ‘Een gemotiveerd team wérkt!’ communicatietrainer en teamcoach in de gezondheidszorg.

Edith van Bommel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edith van Bommel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edith van Bommel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edith van Bommel en de eventuele overige kosten om een optreden van Edith van Bommel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edith van Bommel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edith van Bommel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edith van Bommel checken, een gratis optie plaatsen op Edith van Bommel en de boeking(en) van Edith van Bommel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Edith van Bommel, BOEKINGSBUREAU Edith van Bommel, BOEKINGSBURO Edith van Bommel, ENTERTAINMENTBUREAU Edith van Bommel, ENTERTAINMENTBURO Edith van Bommel, ARTIESTENBUREAU Edith van Bommel, BOEKINGSKANTOOR Edith van Bommel, IMPRESARIAAT Edith van Bommel, MUZIEKBURO Edith van Bommel, MUZIEKBUREAU Edith van Bommel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Edith van Bommel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Edith van Bommel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Edith van Bommel.

Offerte Edith van Bommel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag