Edgar Trafassi

Eigenschappen Edgar Trafassi boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
40 min.
Geluid
Op aanvraag

Edgar Trafassi boeken?

Edgar Trafassi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edgar Trafassi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edgar Trafassi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edgar Trafassi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edgar Trafassi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Edgar Trafassi

Extra informatie Edgar Trafassi

Biografie Edgar Trafassi
Edgar Burgos is de lead zanger van Trafassi, hij is de zanger die deze band het typische Trafassi geluid geeft.

Zullen we maar weer een potje dansen, Kleine wasjes, grote wasjes…wie kent ze niet !!. Die lekkere meezingers en mee dansers van Trafassi. Allemaal gezongen door Edgar Burgos, de leadzanger van de bekende groep.Ze komen allemaal voorbij tijdens dit spetterende optreden van 40 minuten. Een heerlijke act om lekker op te bewegen…je kan gewoon niet anders…

Om de gasten een beetje op weg te helpen, wordt Edgar vergezeld bij zijn optredens door twee schitterende danseressen. Elk optreden van EdgarI ontaardt in een swingende, tropische happening.

Daar moet je een bedrijfszekere (was)machine voor hebben!
Edgar Trafassi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Edgar Trafassi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edgar Trafassi.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edgar Trafassi, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edgar Trafassi en de eventuele overige kosten om een optreden van Edgar Trafassi mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edgar Trafassi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edgar Trafassi. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edgar Trafassi checken, een gratis optie plaatsen op Edgar Trafassi en de boeking(en) van Edgar Trafassi voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Edgar Trafassi, BOEKINGSBUREAU Edgar Trafassi, BOEKINGSBURO Edgar Trafassi, ENTERTAINMENTBUREAU Edgar Trafassi, ENTERTAINMENTBURO Edgar Trafassi, ARTIESTENBUREAU Edgar Trafassi, BOEKINGSKANTOOR Edgar Trafassi, IMPRESARIAAT Edgar Trafassi, MUZIEKBURO Edgar Trafassi, MUZIEKBUREAU Edgar Trafassi, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Edgar Trafassi, ARTIESTENBOEKINGSBURO Edgar Trafassi, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Edgar Trafassi.

 

Offerte Edgar Trafassi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag