Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Wierd Duk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Wierd Duk boeken?

drs. Wierd Duk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Wierd Duk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Wierd Duk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Wierd Duk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Wierd Duk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Wierd Duk

Ruslandkenner
Historicus, journalist en auteur drs. Wierd Duk is een Ruslandkenner en ervaren analist en spreker voor radio en tv. Hij was in de jaren negentig correspondent in Moskou voor Elsevier, Het Parool en andere media. Met zijn reportages uit Rusland won hij in 1999 de Anne Vondelingprijs voor politieke journalistiek. Duk schreef de boeken ‘Poetin: straatvechter bedreigt wereldorde’ (Prometheus / Bert Bakker, 2014) en ‘Merkel: koningin van Europa’ (Prometheus / Bert Bakker, 2014).

Diplomatiek expert Robert van de Roer is een veelgevraagd commentator voor radio en tv, moderator over internationale politiek, en strategie- en communicatie-adviseur. Hij volgt de EU, NAVO en VN al decennia op de voet, voorheen als diplomatiek redacteur van NRC Handelsblad. In die rol interviewde hij ruim honderd wereldleiders en won hij twee persprijzen van de United Nations Correspondents Association in New York. Van de Roer schreef onder meer het boek ‘Frontdiplomaten’ (Balans, 1999).

drs. Wierd Duk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Wierd Duk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Wierd Duk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Wierd Duk en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Wierd Duk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Wierd Duk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Wierd Duk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Wierd Duk checken, een gratis optie plaatsen op drs. Wierd Duk en de boeking(en) van drs. Wierd Duk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Wierd Duk, BOEKINGSBUREAU drs. Wierd Duk, BOEKINGSBURO drs. Wierd Duk, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Wierd Duk, ENTERTAINMENTBURO drs. Wierd Duk, ARTIESTENBUREAU drs. Wierd Duk, BOEKINGSKANTOOR drs. Wierd Duk, IMPRESARIAAT drs. Wierd Duk, MUZIEKBURO drs. Wierd Duk, MUZIEKBUREAU drs. Wierd Duk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Wierd Duk, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Wierd Duk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Wierd Duk.

 

Offerte drs. Wierd Duk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag