Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Theo van Duren boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Theo van Duren boeken?

drs. Theo van Duren boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Theo van Duren.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Theo van Duren.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Theo van Duren ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Theo van Duren plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Theo van Duren

De ongelooflijke slechtheid van de natuur

Theo van Duren is het Nederlandse antwoord op Al Gore. Met zijn voorstelling ‘De ongelooflijke slechtheid van de natuur’ haalde hij de finale van het Camerettenfestival 2008. Ondersteund door lichtbeelden toont Van Duren op hilarische wijze aan dat de natuur niet deugt en de dieren al helemaal niet. Natuurbeschermers (de Groene Khmer) beschouwt hij dan ook als collaborateurs met de vijand. Verder wordt duidelijk waarom zeehondjes lui zijn, dakgoten gaan lekken, tuinpaden verzakken, windmolens nutteloos zijn, het CO2-verhaal kletskoek is en waarom iedereen donateur moet worden van zijn Wereld Natuurbestrijdingsfonds.

De intelligente, eigengereide en tegendraadse humor maakt dit programma een must voor zowel linkse als rechtse rakkers. Van Duren veegt de vloer aan met algemeen geaccepteerde waar- en wijsheden en veroorzaakt ongemak in uw lachspieren. Hij schudt ongegeneerd aan de boom en draait daarbij de wereld lekker voor u om. Zorg dat u er niet van afvalt van het lachen. Een originele kijk op de natuur van iemand die consequent tegen de stroom in roeit.

Een aanrader voor alle organisaties en bedrijven die te maken hebben met natuur en milieu. Ook zeer geschikt voor organisaties die gelieerd zijn aan de politiek.

Roken doe je voor de gemeenschap

 “Elk jaar haalt Den Haag drie miljard euro accijns binnen op tabak. Dat hoesten de rokers op. Dat is het complete wegennet van Nederland. Rokers asfalteren niet alleen hun longen, maar het hele land. We roken nu voor de A4. Daar mag iedereen overheen. Ook de niet-rokers. En als er op het laatste moment nog dassentunnels moeten komen, dan roken we die er gewoon even bij. Half uurtje later naar bed. Geen enkel probleem.”

In zijn avondvullend programma “Roken doe je voor de gemeenschap” zet Theo van Duren de wereld van de nietrokers en -drinkers op losse schroeven. Mens, sigaret en bier is een heilige drie-eenheid. Het zijn de rokende en drinkende burgers die niet alleen zorgen voor gezelligheid maar die ook de verzorgingsstaat overeind houden.

Theo van Duren deed in 2008 mee aan het Camerettenfestival en haalde tot verbazing van de jury de finale. Als jong aanstormend talent op leeftijd verraste hij het publiek met zijn originele kijk op de natuur en het milieu-activisme. Toen werden de leden van de ‘Groene Khmer’ aan het twijfelen gebracht in hun rotsvaste geloof. Dit keer zijn de gezondheidsfanaten de sigaar.

Toeschouwers die net gestopt zijn met roken of drinken zijn gewaarschuwd!

 

drs. Theo van Duren boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Theo van Duren.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Theo van Duren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Theo van Duren en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Theo van Duren mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Theo van Duren.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Theo van Duren. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Theo van Duren checken, een gratis optie plaatsen op drs. Theo van Duren en de boeking(en) van drs. Theo van Duren voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Theo van Duren, BOEKINGSBUREAU drs. Theo van Duren, BOEKINGSBURO drs. Theo van Duren, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Theo van Duren, ENTERTAINMENTBURO drs. Theo van Duren, ARTIESTENBUREAU drs. Theo van Duren, BOEKINGSKANTOOR drs. Theo van Duren, IMPRESARIAAT drs. Theo van Duren, MUZIEKBURO drs. Theo van Duren, MUZIEKBUREAU drs. Theo van Duren, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Theo van Duren, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Theo van Duren, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Theo van Duren.

 

Offerte drs. Theo van Duren aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag