Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Marinus Knoope boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Marinus Knoope boeken?

drs. Marinus Knoope boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Marinus Knoope.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Marinus Knoope.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Marinus Knoope ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Marinus Knoope plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Marinus Knoope

In de Creatiespiraal op weg van wens naar werkelijkheid

Marinus Knoope fysicus, hield zich jarenlang bezig met de vraag in hoeverre en op welke wijze de mens invloed heeft op zijn eigen levensomstandigheden. Hij werd gefascineerd door het natuurkundige verschijnsel dat werkelijkheid pas lijkt te ontstaan zodra ze wordt waargenomen.

Marinus Knoope is een cabaretier met een boodschap. Met herkenbare voorbeelden neemt hij u tijdens zijn voordracht op humoristische wijze mee in de Creatiespiraal op de weg van wens naar werkelijkheid. Hij inspireert u om op zoek te gaan naar de wens die in je verborgen zit. U bent voorbestemd om deze wens te realiseren. Via de Ontknooping laat hij u de natuurlijke weg ervaren van negatieve spiraal naar positieve spiraal.

In 1989 ontdekte hij de creatiespiraal, een verrassend eenvoudige en heldere beschrijving van de wijze waarop de mens voortdurend zijn gewenste of ongewenste werkelijkheid creëert. Hij is thans actief in binnen- en buitenland, revitaliseert teams en organisaties, geeft managementondersteuning, is loopbaanbegeleider en coach voor (aanstaande) ondernemers en particulieren.

Zijn voordrachten geven inzicht in de processen en valkuilen die bij het realiseren van wensen en verlangens een belangrijke rol spelen. Ze zijn motiverend, geven praktische aanwijzingen en versterken het zelfvertrouwen. Ze worden gekenmerkt door een uitgebalanceerde mix van ernst en humor en zijn bijzonder geschikt als motivator bij de projecten of als dynamisch en vitaliserend element tijdens een congres, vergadering of workshop.

Zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer, zo zijn wensen en verlangens van mensen een voorbode van hetgeen ze later kunnen realiseren. Zoals fruitbomen over precies díe kwaliteiten beschikken die ze in staat stellen de eigen fruitsoort te creëren, zo beschikken mensen over precies díe kwaliteiten die ze nodig hebben om hun eigen verlangens en wensen te kunnen realiseren. Problemen ontstaan daar waar appelbomen aan hun eigen bestemming gaan twijfelen en proberen peren te maken, ofwel wanneer mensen proberen wensen te realiseren die ze door anderen zijn aangepraat. Zoals er in de natuur een vaste route is van bloesem naar vrucht en van zaad naar oogst, zo is er in de natuur ook een welbepaalde weg van wens naar werkelijkheid. De creatiespiraal beschrijft deze weg.

Zodra wij onze persoonlijke en gemeenschappelijke wensen onderkennen en de verschillende processen zoals die in de creatiespiraal worden genoemd, stap voor stap op een positieve wijze doorlopen, is succes uiteindelijk onvermijdelijk.

Bijna tweeduizend keer is Marinus Knoope door het bedrijfsleven uitgenodigd om zijn voordracht te houden. Van onderwijsinstelling tot accountant en van ziekenhuis tot fabriek: Veelal laat hij een onvergetelijke indruk achter.

Van zijn boek ‘De Creatiespiraal’ zijn inmiddels bijna 100.000 exemplaren verkocht. Zijn nieuwe boek ‘de Ontknoping’ komt naar verwachting na de zomer van 2008 uit.

drs. Marinus Knoope boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Marinus Knoope.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Marinus Knoope, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Marinus Knoope en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Marinus Knoope mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Marinus Knoope.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Marinus Knoope. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Marinus Knoope checken, een gratis optie plaatsen op drs. Marinus Knoope en de boeking(en) van drs. Marinus Knoope voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Marinus Knoope, BOEKINGSBUREAU drs. Marinus Knoope, BOEKINGSBURO drs. Marinus Knoope, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Marinus Knoope, ENTERTAINMENTBURO drs. Marinus Knoope, ARTIESTENBUREAU drs. Marinus Knoope, BOEKINGSKANTOOR drs. Marinus Knoope, IMPRESARIAAT drs. Marinus Knoope, MUZIEKBURO drs. Marinus Knoope, MUZIEKBUREAU drs. Marinus Knoope, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Marinus Knoope, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Marinus Knoope, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Marinus Knoope.

 

Offerte drs. Marinus Knoope aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag