Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Hans Siepel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Hans Siepel boeken?

drs. Hans Siepel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Hans Siepel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Hans Siepel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Hans Siepel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Hans Siepel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Hans Siepel

Een inspirerende en begenadigd spreker met wijsheid en humor
Hans Siepel is schrijver en een inspirerende spreker. Graag werpt hij een ander licht op actuele vraagstukken. Hans is dé deskundige op het terrein van de hermetische, universele wijsheid. Door zijn jarenlange ervaring op het Haagse Binnenhof en zijn eigen levensverhaal weet Hans als geen ander bestuurders uit overheid en medische zorg en communicatieprofessionals een kritische spiegel voor te houden. Hans heeft tal van artikelen en een vijftal boeken geschreven over diverse onderwerpen. Hans is politicoloog van huis uit. Hij heeft zijn sporen verdiend binnen de wereld van de overheidscommunicatie, onder andere als woordvoerder van een groot aantal bewindspersonen. Hij was verantwoordelijk voor grote communicatieprojecten binnen de overheid. Na een ingrijpende gebeurtenis eind jaren negentig heeft Hans zich verdiept in de hermetische, universele wijsheid. Deze inspiratiebron reikte Hans een heel ander kijk op mens en wereld op. Vanuit deze andere kijk schreef hij boeken over overheidscommunicatie, dementie, bestuur en politiek. Lezingen van Hans Siepel zijn vaak een inspiratie boost voor zijn publiek. Hij weet zijn publiek ademloos te boeien met zijn andere kijk op mens en wereld, waarbij hij niet schroomt om heilige huisjes ter discussie te stellen.

drs. Hans Siepel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Hans Siepel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Hans Siepel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Hans Siepel en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Hans Siepel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Hans Siepel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Hans Siepel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Hans Siepel checken, een gratis optie plaatsen op drs. Hans Siepel en de boeking(en) van drs. Hans Siepel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Hans Siepel, BOEKINGSBUREAU drs. Hans Siepel, BOEKINGSBURO drs. Hans Siepel, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Hans Siepel, ENTERTAINMENTBURO drs. Hans Siepel, ARTIESTENBUREAU drs. Hans Siepel, BOEKINGSKANTOOR drs. Hans Siepel, IMPRESARIAAT drs. Hans Siepel, MUZIEKBURO drs. Hans Siepel, MUZIEKBUREAU drs. Hans Siepel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Hans Siepel, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Hans Siepel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Hans Siepel.

 

Offerte drs. Hans Siepel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag