Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Ronald Snijders boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Ronald Snijders boeken?

drs. Ronald Snijders boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Ronald Snijders.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Ronald Snijders.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Ronald Snijders ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Ronald Snijders plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Ronald Snijders

Normalemensen

Ronald Snijders (1975) is presentator, schrijver, programmamaker en absurdist. Voor de VPRO presenteerde hij samen met Pieter Jouke het televisieprogramma De staat van verwarring, vier maal per week op Nederland 3 – in totaal 100 talkshows. Ook was hij presentator en maker van het VPRO Radio 1 programma ‘Binnenland 1’, een fictief actualiteitenhoorspel (2007/2008).

Daarnaast presenteerde hij o.a. tweemaal de finale van ’s Neerlands eerste en grootste popmuziekwedstrijd ‘De Grote Prijs van Nederland’(2009/2010) in Paradiso en de Melkweg, maar ook het Bevrijdingsdagprogramma van het Amsterdams 4/5 mei comité in Felix Meritis (2010), het benefietevenement voor Ubuntu Theatre (voor straatkinderen) met Anna Drijver (2011) en vele andere gelegenheden in het land.

Momenteel is hij met twee theaterprogramma’s in het land te zien. Verkeerde Benen is een solo voorleesperformance van zijn eigen absurde teksten, waarmee hij avondvullend speelt in de Nederlandse theaters, maar ook met groot succes optrad op o.a. Lowlands 2010 en Crossing Border (Den Haag en Antwerpen). Het andere programma, De Staat van Verwarring in het theater is een grotendeels geïmproviseerde talkshow wederom met zijn tv-partner Pieter Jouke. Daarin ontvangen zij diverse gasten, waaronder afgelopen seizoen Sjarel Ex (directeur Boijmans van Beuningen), Maxim Hartman en Han Peekel.

Hij schreef twee boeken met Fedor van Eldijk: Een normaal boek (Prometheus, 2006), een verzameling van hun absurdistische teksten en neologismen, en Binnenland 1 (De Harmonie, 2009), de papieren weergave van hun radiohoorspel. Ook onderhoudt hij zijn website www.normalemensen.nl en is hij tevens onder die naam te volgen via Twitter en Facebook. Als freelancer schrijft Snijders voor o.a. NRC Handelsblad, Humo en de VPRO Gids.

drs. Ronald Snijders boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Ronald Snijders.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Ronald Snijders, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Ronald Snijders en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Ronald Snijders mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Ronald Snijders.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Ronald Snijders. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Ronald Snijders checken, een gratis optie plaatsen op drs. Ronald Snijders en de boeking(en) van drs. Ronald Snijders voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Ronald Snijders, BOEKINGSBUREAU drs. Ronald Snijders, BOEKINGSBURO drs. Ronald Snijders, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Ronald Snijders, ENTERTAINMENTBURO drs. Ronald Snijders, ARTIESTENBUREAU drs. Ronald Snijders, BOEKINGSKANTOOR drs. Ronald Snijders, IMPRESARIAAT drs. Ronald Snijders, MUZIEKBURO drs. Ronald Snijders, MUZIEKBUREAU drs. Ronald Snijders, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Ronald Snijders, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Ronald Snijders, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Ronald Snijders.

 

Offerte drs. Ronald Snijders aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag