Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Rick van Asperen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Rick van Asperen boeken?

drs. Rick van Asperen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Rick van Asperen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Rick van Asperen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Rick van Asperen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Rick van Asperen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Rick van Asperen

Dynamische, creatieve, interactieve performer. Brengt inzicht en uitzicht samen!

Rick van Asperen is in Nederland een zeer bekende naam. Zo is hij onder andere auteur van het boek Egostrippen, de kick van je eigen ik en het bijbehorende e-book Egostrippen, doe het zelf! Veelzijdig als hij is, weet hij in zijn presentaties op een levendige en humoristische wijze de trippende ego’s in je wakker te schudden. Samen met zijn collega’s heeft hij een waarde(n)volle missie: Helping people to make themselves happy!

Ondanks zijn academische titel is hij geen onderzoeker die op zoek is naar ‘feiten’ of ‘waarheden’. Hij lardeert zichtbaar moeiteloos zijn ervaringen als mens, leidinggevende, sporter, trainer, performer, filosoof en ego(s)tripper met een grenzeloze creativiteit en energie. In zijn presentaties vertaalt hij op sprankelende wijze het gedachtengoed van auteurs zoals Stephen R. Covey, Eckhart Tolle, Anthony Robbins, George Parker, Roos Vonk, Ben Tiggelaar, Remco Claassen, Deepak Chopra en Wayne Dyer in heldere concepten die gehoord en toegepast kunnen worden door een breed publiek.

Rick: “Wanneer jij werkelijk gaat beseffen dat verantwoordelijkheid iets is wat altijd bij jezelf ligt, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Ik vind het magisch om dit proces keer op keer te zien. De verrukking, de energie die erbij vrijkomt en de (nieuwe) mogelijkheden zijn in alle opzichten eindeloos.”

Rick’s bevlogenheid is een inspiratiebron voor velen. Op zijn beurt raakt hij geïnspireerd door het leven zelf en de natuur. “De natuur vind ik bijzonder fascinerend. De natuur heeft geen ego. De natuur doet gewoon waar zij van nature goed in is.” En wij?

Gefundeerd door kennis en ervaring is Rick sterk in het vrijmaken van energie bij grote groepen, individuen en teams binnen en buiten bedrijven. Door de trippende ego’s te strippen en de individuele gevoelens en behoeften te verhelderen, ontstaan er weer oneindig veel mogelijkheden. Eigenlijk ontstaan ze niet, ze waren er altijd al, maar Rick helpt je ze weer helder te zien. Met prikkelende woordspelingen als ‘egostrippen’, ‘wie is hier nu een eikel?’, ‘the Money show’ en ‘G-spots’, daagt Rick je uit om op een andere wijze naar de ‘werkelijkheid’ te kijken. Deze titels roepen wellicht nu al associaties bij je op. Maar of dat het is waar het daadwerkelijk over gaat?

Foto’s, filmpjes, hersenbrekers en muziek. Maar ook humor, drama, diepgaande inhoud, confrontaties, tempo en rust. Rick’s presentaties beklijven op een bijzondere manier door deze veelzijdigheid aan gebruikte vormen. Ze zijn als een conference met een sterk spiegelende en vermakelijke inhoud. Rick is jong, fris, speels en dynamisch in zijn aanpak en uitstraling. Daarnaast is hij volwassen en professioneel in zijn vak.

• Wil je dat je managers authentieke menselijke leiders zijn?

• Zijn er samenwerkingsproblemen die je graag op wilt lossen?

• Wil je de klantgerichtheid van je verkopers verhogen?

• Kunnen je servicemedewerkers volgens jou nog veel meer service verlenen?

• Wil je de verkoopgerichtheid binnen je organisatie verhogen?

• Heb je meer innovatiekracht en creativiteit nodig binnen jouw organisatie?

• Zoek je iemand die mensen enthousiast kan maken voor een nieuwe beweging?

• Wil je je medewerkers ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling?

• Wordt het tijd dat die lang lopende communicatieproblemen worden opgelost?

Heb je één of meerdere vragen met ‘ja’ beantwoord? Laat Rick jullie dan wakker schudden met verfrissende inzichten en concrete handvatten.

 

drs. Rick van Asperen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Rick van Asperen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Rick van Asperen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Rick van Asperen en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Rick van Asperen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Rick van Asperen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Rick van Asperen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Rick van Asperen checken, een gratis optie plaatsen op drs. Rick van Asperen en de boeking(en) van drs. Rick van Asperen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Rick van Asperen, BOEKINGSBUREAU drs. Rick van Asperen, BOEKINGSBURO drs. Rick van Asperen, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Rick van Asperen, ENTERTAINMENTBURO drs. Rick van Asperen, ARTIESTENBUREAU drs. Rick van Asperen, BOEKINGSKANTOOR drs. Rick van Asperen, IMPRESARIAAT drs. Rick van Asperen, MUZIEKBURO drs. Rick van Asperen, MUZIEKBUREAU drs. Rick van Asperen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Rick van Asperen, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Rick van Asperen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Rick van Asperen.

 

Offerte drs. Rick van Asperen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag